Katso kuva!
Prinssi George

Prinssi Williamin esikoispoika George on jo 8-vuotias - koskettava kuva julki!

Ulkomaat | 22.07.2021 18:23

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoislapsi on jo 8-vuotias. Hovi julkaisi juhlapäivän kunniaksi suloisen valokuvan pienestä prinssistä. Kuvassa pikkuprinssi hymyilee veikeänä. Kuvan on ottanut valokuvauksesta innostunut herttuatar Catherine. 

Iloinen koululainen istuu kuvassa Land Roverin konepellillä. Brittilehdet arvelevat, että kuvauspaikka on valittu tarkkaan. Lehdet myös uskovat, että Land Roverin valitseminen syntymäpäiväkuvaa varten on kunnianosoitus edesmenneelle prinssi Philipille. Prinssi Philip rakasti Land Rover -merkkisiä autoja. 

Prinssi Philip kuoli huhtikuussa 2021.

Pieni jalkapallofani

Prinssi George on ollut tänä kesänä tavallista enemmän julkisuudessa, sillä hän on innokas jalkapallofani. Prinssi kuvattiin moneen kertaan kannustamassa Englannin jalkapallojoukkuetta EM-kisojen aikaan. Prinssi William lohdutti poikaansa katsomossa, kun Italia voitti finaalissa Englannin Wembleyn stadionilla. 

Lue myös: Prinssi William ja George, 7, kokivat karvaan pettymyksen EM-finaalissa - kuvat kertovat, kuinka dramaattisesti tunnelma muuttui kuninkaallisessa katsomossa

George
Prinssi George seurasi EM-kisoja yhdessä vanhempiensa kanssa.

Prinssi Georgella on kaksi nuorempaa sisarusta - prinsessa Charlotte, 6, ja prinssi Louis, 3.

Lähde: Daily Mail

Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!