Katso kuvat!

Wou! Rääväsuinen räppäri Cardi B riisui kaiken - paljastaa Mariah Careylle vihjailevan nippelitiedon itsestään: "En ole rintaliivi-ihminen"

Ulkomaat | 24.02.2021 23:01

Yhdysvaltalainen rap-artisti Cardi B (oik. Belcalis Marlenis Almánzar), 28, riisui kaiken Interview-lehden kansikuvauksissa. Lehteen häntä haastatteli itse Mariah Carey, 50.

Haastattelussa Mariah kysyy Cardilta henkilökohtaisen kysymyksen alusasuista.

- Miksi kukaan ei ole vielä tehnyt loistavia liivejä? Koetko että tämä olisi asia, josta meidän tulisi yhteiskunnassa puhua? Mariah kysyy.

Katso myös: Mikä stringipeppu! Cardi B futuristisessa asussa - katso paljastavat kuvat ja video!

- En tiedä, sillä en ole juurikaan rintaliivi-ihmisiä. Nämä rinnat vain roikkuvat, rääväsuisena tunnettu Cardi paljastaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Riisui kaiken kanteen

Interview-lehden kansikuvauksiin Cardi on pukenut päälleen ainoastaan metalliset futuristiset korkeakorkoiset saappaat. Strategiset paikkansa hän on peittänyt käsillään, joita koristavat saappaiden tyyliin sopivat metallinhohtoiset pitkät kynnet ja korut. 

Katso myös: Cardi B:n viettelevä tissivideo naurattaa somessa: "En saa edes olla seksikäs rauhassa..." - katso!

Muissa lehden kuvissa entinen strippari konttaa lasipinnalla verkkomainen hame yllään, ilman yläosaa. Cardi myös kertoo Instagramissa Mariahin haastattelun olevan hänen suosikkihaastattelujaan. 

Palkittu rääväsuu

Cardi sai itse alun alkujaan huomiota sosiaalisessa mediassa puhuttuaan avoimesti urastaan striptease-tanssijana. Vuonna 2017 suorapuheinen artisti sai levytyssopimuksen, ja vuotta myöhemmin ilmestynyt esikoisalbumi kipusikin Billboard 200 -listan ykkössijalle. Cardi on myös ensimmäinen naissolisti, joka on voittanut parhaan rap-albumin Grammy-palkinnon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Myrskyisä avioliitto on tyyntynyt

Cardi on naimisissa räppäri Offsetin (oik. Kiari Kendrell Cephus), 29, kanssa. Heillä on pian kolme täyttävä Kulture-tytär. Offsetin ja Cardin suhde on ollut monivaiheinen, sillä aviomies on jäänyt kiinni uskottomuudesta toistuvasti. Avioerohakemuksen pois vetänyt Cardi kertoi TMZ-sivustolle miehensä takaisin ottamisen syyksi, että kokee vaikeaksi, kun ei voi puhua parhaalle ystävälleen. Cardi paljasti myös toisen syyn.

Lue myös: Cardi B palasi yhteen pettämisestä kiinni jääneen räppäri Offsetin kanssa - avautuu syistä videolla: ”On todella vaikeaa elää ilman k**pää”

- On todella vaikeaa elää ilman k**pää, suorapuheinen nainen laukoi.

Nyt avioparilla näyttäisi sujuvan tasaisen hyvin. Interview-lehden haastattelussa Cardi puhuu aviomiehestään paljon ja lämpimästi.

Lue myös: Cardi B loksautti leuat superantavalla puvullaan: aviomies Offset tarrasi rintaan kiinni - kuvat!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!