Katso kuvat!

Mikä stringipeppu! Cardi B futuristisessa asussa - katso paljastavat kuvat ja video!

Hllwd | 25.01.2021 20:02

Räppäri Cardi B eli Belcalis Marlenis Almánzar, 28, kävi taannoin Beverly Hillsin kuuluisalla ostoskadulla ostoksilla ja suuntasi Louis Vuittonin liikkeeseen. Seuranaan Cardilla oli räppäri ja on-off-kumppani Offset, eli Kiari Kendrell Cephus, 29.

Katso myös: Ensin strippausvideo rumilla sanoilla - nyt nakuna promokuvassa! Cardi B todella rakastaa alastonta itseään!

Cardi B Offset

Lue myös: Mitta tuli täyteen! Räppäri Offset petti vaimoaan taas: Cardi B hakee avioeroa - muistatko nämä kohusuhteen käänteet?

Futuristinen asuvalinta

On-off-pariskunnan lämpimistä väleistä huolimatta huomio ostosreissulla kiinnittyi kuitenkin täysin Cardin vaatetukseen. Räppäri oli valinnut asukseen varsin erikoisen luomuksen. Mekon yläosa on osittain villapaita, mutta vilpoisuutta asuun tuo läpikuultava etumus ja alaosa.

Läpikuultavaan kankaaseen on myös printattu  naisen bikinivartalo, joka korosti Cardin kurvikkaita muotoja entisestään. Futuristiseen mekkoon sonnustautunut Cardi vaikutti olevan hyvällä tuulella, ja hän tervehti paikalla olleita kuvaajia. 

Cardi B
Cardi B

On-off-suhteen vaiheet

Ostoksilla olleet Cardi ja Offset menivät naimisiin vuonna 2017, mutta joulukuussa 2018 he ilmoittivat eronneensa. Tammikuussa 2019 he ilmoittivat palanneensa takaisin yhteen.

Syyskuussa 2020 Cardi jätti avioerohakemuksen, mutta jo lokakuussa pariksunta oli onnellisesti yhdessä. Heillä on vuonna 2018 syntynyt tytär Kulture

Lue myös: Cardi B palasi yhteen pettämisestä kiinni jääneen räppäri Offsetin kanssa - avautuu syistä videolla: ”On todella vaikeaa elää ilman k**pää”

Cardi B Offset

Cardi B

Julkaisi videon mekosta myös somessa

Cardi julkaisi mekostaan antavan videon Instagram-tilillään. Siinä Cardi tanssii mennessään autoon ja vilauttaa samalla mekon läpikuultavaa takaosaa, joka paljastaa näyttävän stringipepun.

Epäselväksi jää, onko videolla nähty stingipeppu Cardin vai osa mekkoon printattua bikinivartaloa.

Katso myös: Cardi B:n viettelevä tissivideo naurattaa somessa: "En saa edes olla seksikäs rauhassa..." - katso!
 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!