fbq
Kotimaa
18.10.2021 07:43
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus
Sirpa Selänne
Sirpa Selänteen isä on kuollut - Teemu Selänteen perhe julkaisi koskettavat muistopäivitykset: "Sydäntä särkee ikävä"
Kotimaa
18.10.2021 07:43
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan toimitus

 Sirpa Selänne jakoi suru-uutiset isänsä Erkki Vuorisen kuolemasta perjantaiaamuna (18.10) Instagram-tilillään.

Sirpa Selänne jakoi suru-uutiset isänsä Erkki Vuorisen kuolemasta perjantaiaamuna (18.10) Instagram-tilillään.

- Mun rakas isä, meidän rakas faija, Erkki pappa, tänään tuli se surullinen päivä, kun sinä lähdit taivaan kotiin. Ikää oli jo kunnioitettavat 90-vuotta ja hieno elämä elettynä. Luopumisen tuska viiltää sydäntä mutta jälleennäkemisen toivossa on elettävä. Kiitos kaikesta isä ja voimia äidille ja kaikille läheisille, Sirpa kirjoitti suomeksi ja jatkoi englanniksi.

- Tänään meidän täytyi hyvästellä rakas isäni, meidän Erkki-pappa. Toivotamme sinulle turvallista matkaa taivaaseen ja rukoilemme, että kohtaamme vielä kerran. Kiitos kaikesta ihana isä.

Sirpa on jakanut someen kuvasarjan isästään.

Erkki Vuorinen, Terttu Vuorinen
Sirpa Selänteen vanhemmat Erkki ja Terttu Vuorinen kuvattuina vuonna 2017.

Myös Sirpan lapset ovat julkaisseet surua huokuvat päivitykset isoisänsä poismenosta. Perheen kuopus Veera kirjoittaa riipaisevasti rakkaan menettämisestä englanniksi.

- Tänään on ollut elämäni toiseksi pahin päivä. Vihaan sitä, että minun täytyy menettää rakkaitani. Menetin tänään todella tärkeän ihmisen. Tiedän, että hän on taivaassa poikansa Timon kanssa, perheensä kanssa ja Lisani kanssa. Toivon, että kaikki olisivat voineet tavata hänet! Hän oli yksi mahtavimmista persoonista joita tulen koskaan tuntemaan. Kaipaan sinua niin paljon. Rakastan sinua papa, Veera kirjoitti.

Sirpa on kertonut Villa Hintikka -ohjelmassa, että hänen isoveljensä Timo kuoli tapaturmaisesti 7-vuotiaana. Sirpa ei ollut vielä syntynyt, kun hänen vanhempansa menettivät esikoispoikansa.

Veera on myös jakanut kuvia papastaan. Yhdessä kuvassa isoisä tukeutuu tyttärentyttäreensä kävellessään ylämäkeen.

Leevi Selänne on myös julkaissut koskettavan päivityksen ja liudan kuvia papastaan.

- Vahva, rohkea ja rakastava! Tämä mies oli kaikki nämä asiat, riippumatta siitä, mitä elämä antoi hänelle, hän jatkoi eikä koskaan luovuttanut! Oon aina kiitollinen niistä meidän päivistä yhdessä, ja niistä asioista joita olet opettanut minulle ja perheellemme! Tulen kaipaan sinua ikuisesti Erkki Pappa ❤️ Timo on tänään iloinen taivaassa että isä on kotona, Leevi kirjoittaa.

- Ihana kirjoitus Leevi! Nyt todellakin sydäntä särkee ikävä, Sirpa on vastannut kommenttikentässä pojalleen.

Sirpa jakoi someen viime kesänä kauniin perheen yhteiskuvan. Hän kertoi somessa, että pääsi tapaamaan vanhempiaan ensimmäistä kertaa puoleentoistavuoteen.

Sirpan ja Teemu Selänteen perheessä on ollut viime vuosina surua. Teemun äiti Liisa kuoli polvileikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin kesällä 2018.