fbq
Nicole Scherzinger

Vau, mikä jumalatar! Nicole Scherzinger häikäisevan upeana bikinikuvissa - katso!

The Pussycat Dolls -yhtyeen keulakuva Nicole Scherzinger, 42, nauttii tällä hetken auringonpaisteesta Turks- ja Caicossaarilla.

Laulajakaunotar julkaisi liudan upeita lomakuvia Instagram-tilillään. Häikäisevän kaunis Nicole poseeraa lilanvärisissä bikineissä altaalla, ja taustalla näkyy kaunis auringonlasku. 

Nicole Scherzinger myy hervotonta luksuslukaaliaan: hintapyyntö yli 6,7 miljoonaa euroa - katso kuvat!

- Ihana tyyneys, Nicole kirjoitti kuvatekstiin.

Kameran takana piileskelee luultavasti laulajakaunottaren poikaystävä Thom Evans, 35. Pariskunta tapasi toisensa X Factor: Celebrity -ohjelman kuvauksissa syksyllä 2019. 

Laulajakaunotar Nicole Scherzinger haluaa vauvan – yrittää lasta komistuspoikaystävänsä kanssa: Tätä rakkaus todella tarkoittaa! 

Umpirakastunut kaunotar yrittää kuuleman mukaan saada lasta Thomin kanssa. Laulajan nimeltä mainitsematon ystävä paljasti The Sun -julkaisulle, että Nicolen biologinen kello tikittää kovaa tahtia. Hänen mukaansa pariskunta on käynyt vakavia keskusteluja avioliitosta ja lasten hankkimisesta.  

- Thom on kertonut ystävilleen, että hän on alkanut ottaa lisäravinteita kasvattaakseen hedelmällisyyttään, lähde kertoi. 

Seksikkään hikistä! Nicole Scherzinger poseeraa saunan lauteilla pelkissä valkoisissa alusvaatteissa – kuumat kuvat!

 Tunnistatko samaksi henkilöksi? Laulaja Nicole Scherzinger meikittömänä – Säväyttää silti kauneudellaan! 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy