fbqLaulajakaunotar Nicole Scherzinger haluaa vauvan – yrittää lasta komistuspoikaystävänsä kanssa: Tätä rakkaus todella tarkoittaa! | Seiska
Hllwd
12.07.2020 15:40
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Nicole
Laulajakaunotar Nicole Scherzinger haluaa vauvan – yrittää lasta komistuspoikaystävänsä kanssa: Tätä rakkaus todella tarkoittaa!
Hllwd
12.07.2020 15:40
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

The Pussycat Dolls-yhtyeen keulakuva Nicole Scherzinger, 42, on hurahtanut täysin lihaksikkaaseen poikaystäväänsä Thom Evansiin, 35. Juuri viime kuussa vuosia täyttänyt laulaja kokee löytäneensä vihdoin oikean, kenen kanssa voi perustaa perheen. 

Umpirakastunut kaunotar yrittää kuuleman mukaan saada lasta tämä entisen rugbytähden kanssa. Laulajan nimeltä mainitsematon ystävä paljasti the Sun-julkaisulle, että Nicolen biologinen kello tikittää kovaa tahtia. Hänen mukaan pariskunta on käynyt vakavia keskusteluja avioliitosta ja lapsien hankinnasta.  

- Thom on kertonut ystävilleen, että hän on alkanut ottaa lisäravinteita kasvattaakseen hedelmällisyyttään, lähde kertoi. 

Lue myös: Bikinibileet! Pussycat-Nicole Scherzinger täytti 42: uusi poikaystävä Thom Evans järjesti romanttisen merkkipäivän - kuvat!

Tosirakkautta

Pariskunta tapasi alle vuosi sitten Mirror-lehden mukaan. He ovat niin kovassa rakkauden hurmoksessa, että Nicole uskoo löytäneensä sen oikean rinnalleen. Hän on jo metsästänyt yhteistä asuntoa mieskarkkinsa kanssa Lontoon metropolista. 

Rakastavaiset olivat myös romanttisella lomalla ihanissa rantamaisemissa. Sieltä he jakoivat hurmaavia kuvia, joissa Nicolen kaunis kroppa näyttää yhä upeammalta pienoisissa bikineissä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Discovering new worlds outside, Brings discovering new worlds within ourselves. Evolution is Liberating! 🇵🇹❤️

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌅🌊💖 @te11

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Sormusten vaihto?

Nicolen ja Thomin kihlauksesta alkoi kiertää tämän vuoden puolelle paljon huhuja. He ovat kuitenkin kertoneet, etteivät aio kiirehtiä naimakaupoille. Yhtenä syynä varmasti on se, että he tapasivat ensimmäisen kerran viime vuoden lokakuussa. Pariskunta on tuntenut toisensa vasta niin lyhyen aikaa, etteivät välttämättä vielä tunne toisiaan täysin.

Lue myös: Tunnistatko samaksi henkilöksi? Laulaja Nicole Scherzinger meikittömänä – Säväyttää silti kauneudellaan! 

Rakkauden täytteisiä toivotuksia he ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa, kun Nicole hehkutti rakastaan omana syntymäpäivänään kesäkuun lopussa. 

- Olet näyttänyt minulle, mitä rakkaus todella tarkoittaa, Nicole kiittelee. 

Lähde: the Sun & Mirror