fbq
Kanye West

Tunnelma kiristyy! Kanye West myönsi pahoinpitelyn - uhkaa myös hakata Pete Davidsonin

Räppäri Kanye West, 44, kävi viime viikolla käsiksi nimikirjoitusta pyytäneeseen faniinsa. Los Angelesin poliisin vahvistama pahoinpitely tapahtui torstain ja perjantain välisenä yönä.

Tilanne sai alkunsa, kun ihailija lähestyi miljonääriräppäriä nimikirjoituksen toivossa. Kanye ei kuitenkaan pitänyt eleestä, vaan ajautui sanailemaan henkilön kanssa aggressiiviseen sävyyn.

Hetken kuluttua Kanyen väitettiin lyöneen fania kasvoihin, minkä seurauksena iskun saanut uhri jäi maahan makaamaan.

Hurja väite! Kanye West löi faniaan kasvoihin - yritti pyytää nimikirjoitusta

a
Kanye on joutunut viime viikkojen alla otsikoihin kummallisten mustasukkaisuuskohtaustensa vuoksi.

Tilannetta tutkitaan lievänä pahoinpitelynä, josta voi saada Yhdysvalloissa enimmillään kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen.

Entertainment Tonightille antamassaan haastattelussa Kanye myöntää pahoinpitelyväitteen olevan totta. Tilanteesta kuvatulla videolla Kanye karjuu, kuinka ihmiset eivät tiedä, minkälaisten asioiden kanssa hän tällä hetkellä painii.

Kanye tuntuikin vierittävän haastattelussa syyn ex-vaimonsa Kim Kardashianin niskoille. Räppärin mukaan hän oli pahoittanut mielensä Kimin uudesta suhteesta koomikko Pete Davidsonin kanssa.

Kohukuvat julki! Meikitön Kim Kardashian käsi kädessä uuden kultansa kanssa – ei piitannut paparazzeista!

Kanye on ilmaissut suuttumuksensa myös siitä, ettei Kim ole antanut hänen nähdä parin yhteisiä lapsia Kanyen ja Kimin entisessä kodissa.

- Kuulin, että tämä uusi poikaystävä saa viettää aikaa talossa, johon minulla ei ole enää edes asiaa, Kanye ihmettelee tuoreessa haastattelussa.

Perjantaina (14.1.) Kanye julkaisi uuden kappaleen räppäri The Gamen kanssa. Eazy-nimisellä biisillä Kanye yllättää puhumalla uhkaavaan sävyyn Kimin nykyisestä heilasta Petestä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
a
Kanye heilastelee tällä hetkellä itsekin uuden kumppanin kanssa. Tämänhetkinen tyttöystävä on italialaissukuinen Julia Fox.

- Jumala pelasti minut kolarilta vain siksi, että voisin hakata Pete Davidsonin, Kanye räppää.

Vain muutama viikko sitten Kanyen mustasukkaisuus ex-rakastaan kohtaan äityi jopa niin suureeksi, että hän osti itselleen talon aivan Kimin ja lastensa naapurista.

Mustasukkaiset miljoonakaupat! Kanye West osti talon Kim Kardashianin naapurista – meemivelhot sekosivat ex-vaimoaan kyttäävästä räppäristä - katso kuvat