Katso kuvat!

Nämä kuvat nostattivat suhdekohun – Harry Styles ja Olivia Wilde romanttisissa tunnelmissa käsi kädessä

Hllwd | 08.01.2021 13:02

Tammikuun alussa Harry Stylesin, 26, agentti Jeffrey Azoff, 34, asteli onnellisesti avioliiton satamaan naisystävänsä kanssa. Onnesta soikeana näytti olevan myös naisten sydämiä jo vuosikymmenen ajan särkenyt Harry, joka saapui juhlaan käsi kädessä näyttelijä Olivia Wilden, 36, kanssa.

Lue myös: Tässäkö Hollywoodin tuore superpari? Harry Styles iski hiljattain eronneen näyttelijäkaunottaren

 

Tuore ero

Olivia on ohjannut uuden Don’t worry Darling -kauhuelokuvan, jonka toista pääroolia Harry näyttelee.

Marraskuussa, vain muutamaa viikkoa kuvausten alkamisen jälkeen, Olivia ilmoitti eronneensa kihlatustaan ja lastensa isästä Jason Sudeikisista. Tiedotteessaan ex-pariskunta tosin kertoi olleensa asumuserossa jo viime vuoden alusta. 

Olivia Wilde ja Harry Styles häissä

Harry on deittaillut näyttäviä kaunottaria Taylor Swiftistä Kendall Jenneriin. Vuonna 2011 Harry heilasteli tv-juontaja Caroline Flackia tämän ollessa 32-vuotias. Harry itse oli tuolloin vasta 17-vuotias poppari.

 

Yhteistyö lähensi

Olivia Wilde ja Harry Styles häissä 2

Lähipiirilähde kertoi The Sunille, että kaksikon välit ovat lämmenneet elokuvan kuvausten aikana. Olivia jopa tunnusti kuvausten alkaessa olevansa hieman Harry-fani ja tanssahdellut onnesta kuultuaan, että Harry suostui ottamaan roolin elokuvassa.

Lue myös: Poppitähti paidattomana - Harry Styles reissulla Italiassa: kainalossa mysteerinainen!

- Molemmat ovat todella taiteellisia ja intohimoisia ihmisiä. Heistä näki heti, että heidän välillään kipinöi, lähipiiristä hehkutetaan.

 

Harry lainasi hääauton

Olivia Wilde ja Harry Styles häissä 3

Entinen One Direction -poppari oli lainannut hääparille vuoden 1966 Mercedes SL230 -autoaan. Hääpaikalle Harry ja Olivia saapuivat käsi kädessä hotellilta, jossa molemmat yöpyivät.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!