fbq
Ulkomaat
16.04.2021 12:15
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press
Rintaliivit
Tötsöttimet törröllään! Julkkiskaunottaret riisuivat rintaliivinsä - voimaannuttavat kuvat!
Ulkomaat
16.04.2021 12:15
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press

Koronapandemian jyllätessä monessa kolkassa maapalloa on jouduttu eristäytymään kotioloihin. Onko syynä lisääntynyt etätyöskentely vai räjähdysmäisesti kasvanut oma aika kotona oleskeluun, kun monien pukeutumistyyli muuttunut entistä mukavuudenhaluisemmaksi.

Myös nämä julkisuudesta tutut kaunottaret ovat lähteneet kukin asioimaan kotiensa ulkopuolelle astetta rennommissa asuvalinnoissa, sillä jokainen on jättänyt rintaliivinsä kotiin.

Tästä pukeutumisnormeja vastaan taistelevasta vaatetuksesta voi jokainen rintaliivien hiertämiseen, painamiseen, kiristämiseen tai puristamiseen kyllästyneen ottaa rohkeasti mallia.

Rintaliivittömyyden esikuva

Alkuvuodesta paparazzin kameraan tallentui pop-maailman supertähti Miley Cyrus, joka oli lähtenyt lähikauppaansa ostoksille kireässä vaaleassa topissa ja mustissa juoksutrikoissa. Räväkästä tyylistään tunnettu laulajakaunotar olikin päättänyt suorittaa ostosreissun astetta rennommassa vaatetuksessa. Jos kotona voi viettää aikaa näin mukavissa vaatteissa, niin miksi ei myös kodin ulkopuolella?

Katso myös: Tötsöttimet törröttää! Rääväsuinen Miley Cyrus unohti jotain kauppareissullaan - katso timanttiset paparazzikuvat!

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Tyyli-ikonin taidonnäyte

36-vuotias Cara Santana on paitsi näyttelijä, myös tyyli-ikoni. Siksi kannattaakin uskoa näyttävää kaunotarta, kun tämä on päättänyt valita ylleen ihonmyötäiset urheiluvaatteet aamuiselle kuntopiirilleen. Valmentajansa kanssa painavalla kuntopallolla treenannut Cara heitteli palloa treeneissä tottuneesti isojen liikeratojen saattelemana. Kuntotreeni olisikin saattanut saada ihan toisenlaisia ulottuvuuksia, jos kesken painavan pallon heiton olisi olkaa myöden valahtanut olkain alas.

Katso myös: Vapiskaa teinit! Juontajakaunotar Amanda räväyttää täydellisessä asukokonaisuudessa - nöpöttävät nännit kruunaavat kaiken

Cara Santana
Cara Santana

Matkalla mukavuus ennen kaikkea

Kuuluisien vanhempien silmäterä Lily-Rose Depp, 21, on nykyään menestyvä malli ja näyttelijä. New Yorkin lentokentältä bongattu Lily-Rose on ehtinyt sisäistää jo nuoresta iästään huolimatta sen, että pitkillä lentomatkoilla mukavuus on kaikista tärkeintä. Tuhansien kilometrien korkeudessa, vyötettynä omalle istumapaikalleen, ei ole mitään epämukavampaa kuin se, että rintaliivien kaarituki puhkaisee kankaan ja alkaa viiltämään rintaa.

Katso myös: Viiltävät lasinleikkurit! Povipommi Elina Tervolla törröttää bikineiden läpi – katso kostean kuuma kuva 

Lily-Rose Depp
Lily-Rose Depp

Kuuluisien vanhempien varjosta tähtiin

Bruce Willisin ja Demi Mooren rakkauden hedelmä, Rumer Willis, 32, nähtiin urheilemassa kotopuolessaan Länsi-Hollywoodissa. Äitinsä pitkän tuuhean hiuskuontalon perinyt Rumer oli valinnut ylleen urheiluun otolliset jumppatrikoot. Valtavan painopallon kanssa kuntoillut Rumerkin sen tietää, että urheillessa vaatteiden joustavuus ja istuvuus ovat kaiken a ja o.

Lue myös: Talven töröttävät nännit - Onkohan seksikkäällä Instagram-mallilla liian kylmä?

Rumer Willis
Rumer Willis

Koronakuuliaiset kansalaiset

Vuoden päivät parisuhteessa viihtynyt Twilight-tähti Kristen Stewart, 31, kävi kultansa kanssa aiemmin tällä viikolla ruokaostoksilla. Kristen ja Dylan Meyer nähtiinkin valtavien ostosten kanssa supermarketin parkkipaikalla Kaliforniassa. Koronaohjeistuksia maskienkin kera noudattanut pariskunta vaikuttaisi olevan tunnollisia myös elintarvikkeiden hankinnassa, sillä suosituksena lienee myös rapakon takana hankkia mahdollisimman monen päivän ruokaostokset kerralla – eikä sellaiseen urakkaan kannata lähteä puristavin vaattein.

Lue myös: Hupsista! Juontaja Amandan nännit nöpöttivät sateisessa kesäkuun säässä, rintaliivit jäivät kotiin - paparazzikuvat!

Kristen Stewart Dylan Meyer
Kristen Stewart Dylan Meyer

Ahkera yrittäjä

Englantilainen tosi-tv-tähti Chloe Ferry, 25, palasi työpaikalleen kauneussalonkiin Newcastlessa. Ison-Britannian liikkumisrajoituksia on juuri höllennetty parantuneen pandemiatilanteen vuoksi, mikä mahdollisti myös tämän yrittäjän palaamisen reippaana sorvin ääreen. Työpaikkavaatetuksellaan esimerkkiä antava kaunotar on tunnettu saarivaltiossa esimerkiksi osallistumisestaan paikallisen Big Brother -ohjelman julkkiskaudelle. 

Katso myös: Mikäs se sieltä kurkistaa? Victoria's Secret -mallikaunotar Izabel Goulartin nännit vilahtivat – huomiota herättävät lipsahduskuvat!

Chloe Ferry
Chloe Ferry

Saavuttanut kaiken

Oscar-palkittu Goldie Hawn, 75, on saavuttanut elämässään paljon, aivan millä tahansa mittapuulla mitattuna. Seitsemännen kerran viime kuussa isoäidiksi tullut konkarinäyttelijä näyttikin ottavan kaiken irti huhtikuun auringosta, käytyään aamulenkillä kotinsa lähettyvillä Los Angelesissa. Goldie näyttääkin mielellään mallia myös nuoremmille faneilleen, sillä rohkea ja hulvaton näyttelijätär tietää, että omasta hyvinvoinnistaan huolehtiminen menee tyylikriitikoiden mielipiteiden edelle.

Lue myös: Oho! Angelina Jolie jätti rintaliivit kotiin ja törönännit varastivat huomion - Kuvat!

Goldie Hawn
Goldie Hawn

Katso myös: Nyt törröttää tyylillä! Alusvaatemalli Alessandra Ambrosio viihtyy vapaalla ilman rintaliivejä - inspiroivat kuvat!