fbq
Ulkomaat
02.04.2021 21:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Hollywood-tähdet
Tom Hanks aloitti erikoisen harrastuksensa jo nuorena – julkkiksilta löytyy hämmästyttäviä keräilykokoelmia
Ulkomaat
02.04.2021 21:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Hollywoodin tähtinäyttelijä Tom Hanks, 64, arvostaa vanhoja kirjoituskoneita. Kunnianhimoisen kokoelman haalinut tähti kertoi pari vuotta sitten New York Timesille omistaneensa joskus satoja koneita. Hän kuitenkin kertoi luopuneensa osasta viime vuosien aikana, ja haastattelun aikaan koneita oli jäljellä 120 kappaletta.

Tom Hanks

Näyttelijä ryhtyi keräilemään kirjotuskoneita 19-vuotiaana. Harrastuksen taustalla oli Tomin mukaan se, ettei hänellä ollut säilynyt mitään muistoesineitä lapsuusajoilta, sillä hänen perheensä muutti usein paikasta toiseen.

Lue myös: Tom Hanksin ja Rita-vaimon koronapiina päättyi! Huristelivat pitkin Los Angelesia – kuva!

Uskomaton kenkävalikoima

Whoopi

Huippunäyttelijä Whoopi Goldbergin, 65, kaapissa on valtava määrä kummallisia kenkiä. Eräiden hänen pitämiensä kenkien korot on tehty arpakuutioista, joidenkin taas joulupukki-nukeista. Whoopin jalkineita ei suotta ole luonnehdittu persoonallisiksi, sillä hänellä on nähty jalassaan muun muassa banaaninkuoria muistuttavat töppöset.

Vaihtoi lounasrasiat lautapeleihin

Tarantino

Ohjaajakuuluisuus Quentin Tarantino, 57, omistaa valtavan kasan lautapelejä, jotka ovat arvatenkin elokuva- ja tv-sarja-aiheisia. Rolling Stone -lehti on kutsunut kokoelmaa maailman vaikuttavimmaksi. Ennen lautapeliharrastusta Quentin keräsi lounasrasioita, mutta ne osoittautuivat kuulemma aivan liian kalliiksi.

Lue myös: Kulttiohjaaja Quentin Tarantino ja Daniella-vaimo saivat esikoisensa!

Intohimoinen pienoismallihanke

Rod Stewart

Brittimuusikko Rod Stewart, 74, on innokas pienoismallien keräilijä. Hän on joskus jopa varannut pikkujunille oman hotellihuoneen, kun otti lelunsa mukaan kiertueelleen. Suurinta hänen omistamaansa rautatieviritelmää on mahdotonta siirtää, sillä se vie tenniskenttääkin suuremman tilan hänen Beverly Hillsin tiluksillaan. Siinä on 13 yhtäaikaisesti puksuttelevaa veturia.

Varsinainen veitsitaituri

Angeliga Jolie

Näyttelijäkaunotar Angelina Jolieta, 45, kiehtovat teräaseet. Hän on kertonut saaneensa ensimmäisen tikarinsa jo alakoulu-ikäisenä. Angelinaa viehättää erityisesti teräaseiden historia ja kauneus. Kerran Angelina esitteli veitsitaitojaan juontaja Conan O’Brienin ohjelmassa, jossa hän pyöritteli vauhdikkaasti ja sujuvasti perhosveistä käsissään.

Lue myös: Oho! Angelina Jolie jätti rintaliivit kotiin ja törönännit varastivat huomion - Kuvat!

Rakastaa hämähäkkejä

Claudia Schiffer

Huippumalli Claudia Schiffer, 50, omistaa varmasti useita merkkilaukkuja ja -vaatteita, mutta hänellä tiedetään olevan myös oma ötökkäkokoelma. Hänen kotinsa seiniä koristavat lisäksi hyönteisaiheiset taulut. Claudia rakastaa erityisesti hämähäkkejä.

Lue myös: Supermalli tarvitsi vartijan pikkareilleen! Claudia Schiffer avautuu suosionsa kuumimmista vuosista: "Se oli ihan hullua!"

Oma huone pikkunukeille

Demi Moore

Näyttelijä Demi Moorelle, 58, on kertynyt kokonaisen huoneen täydeltä nukkeja ja leluja. Harper’s Bazaar -lehden haastattelussa hän kertoo nukkeharrastuksen alkaneen toden teolla, kun hän erosi Bruce Willisistä vuosituhannen vaihteessa. Demi sanoo nukkejen muistuttavan siitä, ettei elämää pidä ottaa liian vakavasti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »