Supermalli tarvitsi vartijan pikkareilleen! Claudia Schiffer avautuu suosionsa kuumimmista vuosista: "Se oli ihan hullua!"

Hllwd | 01.04.2020 15:51

Ex-supermalli Claudia Schiffer,49, muistelee uransa kohokohtia Elle UK-lehden haastattelussa, jossa hän paljastaa ettei ollut niin ruusuista työn kulta-aikoina.  

- Se oli ihan hullua! Elin kuin rokkitähti. En päässyt autostani pois, ellei ihmisjoukon läpi raivattu tilaa. Ihmiset leikkelivät reikiä muotitelttoihimme, jotta he saisivat kuvia meistä, Claudia muistelee.

Claudian mukaan turvatoimet olivat heillä niin tiukat, että hänellä oli turvamies vartioimassa hänen alusvaateitaan. 

- Kun tulin catwalkilta takaisin telttaan, niin joku jatkuvasti varasteli alusvaateitani. Rintaliivit ja pikkarit kaikki kadoksissa, Claudia tarkentaa.

Vahva työmoraali

Entinen malli säilytti kunniakkaan maineensa, vaikka hänen suurta suosiotaan seurasi monia houkutuksia.

- Tein aina vain työni ja häivyin. Huusin aina ovelta poistuessani, että olen lähdössä. Silloin oli jatkuvasti juhlia mutta ajattelin aina, että minun on onnistuttava. Minun on oltava paras, että pääse kaikkialle. Minulla ei ollut aikaa lomailla, joten lähdin harvoin drinksuille töiden jälkeen.   Se olisi ollut hyvin vaarallista ja arvaamatonta urani kannalta, Claudia selittää.

Claudia pitää itseään hyvin onnekkaana. Hän neuvoo nuoremmille malleille, että kyseessä on vain työ, eikä sitä kannata sotkea miksikään muuksi.  

- Joskus niin voi käydä, mutta siltä ei voi välttyä, Claudia harmittelee.

Hän ei ikinä kokenut seksuaalista häirintää malliaikanaan, mutta muita ongelmia hänellä oli urallaan.

- Kiusaamista ja turhaa vallankäyttöä näin paljon monilta tahoilta. Enkä ole sen jälkeen työskennellyt heidän kanssaan.

Claudia painottaa käyttäneensä supermallin suosiotaan hyödyksi, kun hän halusi boikotoida alalla olevia kiusaajia. 

- Mallien kesken ajattelimme, että meillä on yhdessä valtaa tehdä jotain asian eteen ja muutimme sen porukalla.

Nykypäivänä 

Claudia kertoo olevansa innokas jättämään maineensa yhtenä 90-luvulla halutuimpana supermallina taakseen. Hän kuitenkin paljastaa miksi hän ei halua elää historiansa varjossa.

- Ei ihmisen ulkonäköä tarvitse kehua koko elämän ajan. On hauska muistella niitä mallinhetkiä, mutta jossain vaiheessa on annettava tilaa uusille sukupolville. Minusta se on hyvin luontaista, eikä siitä pidä olla kateellinen. Huonoin asia mitä voin nyt keksiä on, jos sanoisit sinulla olevan maaginen pilleri, mikä saisi minut näyttään parikymppiseltä, Claudia kertoo.

claudia
Ohjaaja Matthew Vaughn ja Claudia Shiffer

Claudian elämä on nykyisin hyvin erilaista hänen malliajoistaan, koska hän haluaa pitää perheenjäsentensä elämät yksityisinä. Ex-malli on naimisissa ohjaaja Matthew Vaughin kanssa, ja heillä on kolme lasta. 
 

Lähteet: Fox News & Elle UK

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!