fbq
Ulkomaat
27.08.2021 15:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Tom Cruise
Tom Cruise raivona kuvauksissa - turvamiehen moka maksoi maltaita tähdelle!
Ulkomaat
27.08.2021 15:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Tom Cruise, 59, on saanut koronapandemian aikana ikävän työkaverin maineen leffakuvauksissa.

Koronarajoitukset ja tartunta-altistukset ovat kiristäneet kunnianhimoisen leffatähden hermoja, mikä on purkautunut työtiimille raivoamisena.

Lue myös: Jalkapallon EM-finaaliyleisö vilisi kansainvälisiä julkimoita! Tom Cruise ja David Beckham innostuivat juhlimaan nyrkein, mutta supermalli Kate Mossin tuuletukset vievät voiton - katso kuvat!

Tom Cruise
Tom Cruisen kuvaustiimi reissaa ympäri Eurooppaa. Tässä kuvataan kohtausta Roomassa.

Jälleen Tom raivosi kuvauksissa, mutta tällä kertaa hänellä oli syytäkin menettää hermonsa: näyttelijän tuhansien eurojen arvoiset matkatavarat varastettiin kesken Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksia.

Turvatiimi mokasi

The Sun -lehti kertoo, että Tomin henkivartija oli parkkeerannut yli 100 000 euron BMW:n The Grand -hotellin eteen Birminghamissa. Autossa olivat Tomin tuhansien eurojen arvoiset matkatavarat.

Lue myös: Apua! Tom Cruise tarttui liikkuvan junan katolla horjahtaneeseen kameramieheen - tässä todelliset toimintasankarikuvat!

Tom Cruise
Mission: Impossible 7 -elokuva tulee ensi-iltaan ensi toukokuussa.

Pitkäkyntiset pääsivät käsiksi auton avaimettomaan järjestelmään ja veivät Bemarin mennessään.

– Poliisi löysi auton, koska se oli varustettu elektronisella seurantalaitteella, mutta kaikki autossa olleet matkatavarat oli viety. Mikä häpeä turvallisuustiimille ja autonkuljettajalle, jotka olivat aivan raivoissaan tilanteesta – mutta eivät lähelläkään niin raivona kuin Tom, The Sunin lähde paljastaa.

Lue myös: Huh, mitkä maisemat! Tom Cruise myy massiivista yli 33 miljoonan euron luksuslukaaliaan: sopii myös suomalaiseen makuun - kuvat!

Helikopterilla töihin

Tomin sisäpiiriläiset kertovat, että BMW varastettiin vain minuutteja sen jälkeen, kun kuljettaja oli jättänyt auton parkkiin hotellin edustalle. Autopaikka sijaitsee näkyvällä paikalla vain kivenheiton päässä poliisilaitoksesta.

Lue myös: Romanssihuhut jauhavat! Tom Cruise tiiviisti yhdessä näyttelijäkaunottaren kanssa

Varkauden aikana Tom oli kuvaamassa kohtausta, joka tapahtui läheisessä ostoskeskuksessa.

Tom Cruise ja Hayley Atwell
Tom Cruise oli autovarkauden hetkellä tekemässä vastanäyttelijänsä Hayley Atwellin kanssa kauppakeskuskohtausta.

 

Lue myös: Kuvauksissa rähjännyt Tom Cruise teki radikaalin ratkaisun: Rakentaa koronaturvallisen studion!

Työmatkansa Tom kulkee Englannissa helikopterilla, joka lennättää häntä maalaiskartanon ja kuvauspaikkojen välillä. Bemari on aina kuvauspaikalla odottamassa tähteä, joka onkin ollut viime päivinä tuttu näky Birminghamin katukuvassa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »