fbq
Conor McCregor

Tästä könsikkäästä ei voi erehtyä! UFC-veteraani Conor McGregor lekotteli perheen kanssa rannalla - turvamies hääri ympärillä! Paparazzikuvat!

No nyt! Valtava, värikäs rintatatuointi yhdistettynä leppoisaan, mutta pinnan alta hengenvaaralliseen olemukseen. Ei se voi olla kukaan muu.... kuin legendaarinen, nyt tosin jo eläköitynyt, kehätappelija Conor McGregor! Päät totta vie kääntyivät eteläranskalaisella uimarannalla, kun herra tepasteli hiekalla. 

Conor

Seuranaan hänellä oli perhe sekä turvamies (kalju mies kuvassa, McGregorin perheen takana). Turvaaja oli paikalla siltä varalta, että joku voimiensa tunnossa oleva rantajantteri haluaisi ottaa epävirallisen ottelun Conorin kanssa. 

Conor
Conor

Kesällä 32-vuotispäiviään viettänyt kehäraakki on lähestynyt julkisesti filippiiniläistä nyrkkeilijälegenda Manny Pacquiaoa, 41 (kuvassa alla). Conor nimittäin haluaisi ottaa erää Mannyn kanssa ja onkin vitsaillut, että voisi keskeyttää eläkkeellä olon, jos "Pac-Man" eli Manny vain suostuu kehään. Viestinvaihto miesten välillä on tulkittu leppoisaksi kiusoitteluksi, mutta voi olla, että tällainen matsi vielä nähdäänkin.

Manny

Mannyn tosin pitää ottaa huomioon Conorin iskujen potentiaalinen tuhovoima hänen kasvoilleen. Manny hoitaa kotimaassaan Filippiineillä senaattorin virkaa, johon kuuluu paljon julkisia esiintymisiä. Naama sinisenä ja leuka palasina on huono olla edukseen.