fbq
Ulkomaat
19.11.2021 14:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Pete Davidson ja Kim Kardashian
Suhdepommi! Kim Kardashian ja koomikkotähti Pete Davidson ovat yhdessä - kyseessä pelkkä julkisuustemppu?!
Ulkomaat
19.11.2021 14:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Useiden lähteiden mukaan tv-tähti ja bisnesmoguli Kim Kardashian, 41, ja näyttelijä-koomikko Pete Davidson, 28, seurustelevat. Kimin sisäpiiristä on kerrottu vastikään E Online -sivustolle, että pari on ottanut seuraavan askeleen suhteessaan.

- He ovat erittäin onnellisia ja katsovat, mihin juttu johtaa, sivustolle liverrellään.

Lisäksi lähde kertoo Peten sanoneen, ettei hän halua tapailla muita kuin Kimiä. Kimin puolestaan kerrotaan ottavan tilanteen rennosti, eikä halua tehdä asiasta suurta numeroa, mutta kaunottaren sanotaan olevan miehestä hyvin kiinnostunut.

- Kim on lumoutunut hänestä ja on hyvin innoissaan.

Daily Mail puolestaan julkaisi kaksikosta kuvat, joissa he kulkevat käsikkäin. Otokset oli räpsäisty ”momagerin” Kris Jennerin miljoonakartanon liepeillä Palm Springsissä. Pete on matkustanut Kaliforniaan viettämään syntymäpäiviään. Kaksikko on myös nähty päällään mätsäävät pyjamat, jotka luonnollisesti ovat Kimin SKIMS-yrityksen valmistamia.

Pete ja Kim asuvat toistaiseksi eri puolilla mannerta, sillä koomikkotähdellä on tukikohta New Yorkin Staten Islandilla.

Lue myös: Huhut yltyvät: Onko tämä nuori huippukoomikko Kim Kardashianin uusi mies?

Kim Kardashian
Kimin sinkkupäivien kerrotaan olevan ohi Peten myötä. Kaunotar karkasi illalliselle Peten kanssa New Yorkissa kuun alussa. Mies ilmestyi paikalle muutama minuutti Kimin jälkeen.
Pete Davidson
Koomikko on deittaillut aiemmin muun muassa laulaja Ariana Grandea ja näyttelijä Kate Beckinsalea.

EXÄLLÄ TAAS UUSI KULTA

Kimin kuherrellessa Peten kanssa, hänen exänsä Kanye West eli ”Ye” on kiireinen uuden mallikultansa Vinetrian seurassa.

Kim ja Kanye kertoivat alkuvuodesta ottavansa avioeron. Ennen Vinetriaa Kanye yhdistettiin venäläismalli Irina Shaykiin, jonka kanssa mies kuitenkin pisti poikki loppukesästä.

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat julki! Kanye West ja Irina Shayk salaisella lomalla – Kanyen avioero yhä kesken!

Kim Kardashian ja Pete Davidson
Lokakuun lopussa suhdehuhut saivat lisää tuulta siipiensä alle, kun parivaljakko pussasi Saturday Night Live -lähetyksessä. Kyseessä oli kuitenkin sketsi.
Kim Kardashian ja Pete Davidson
Kaksikko ikuistettiin videolle yhdessä lokakuun 29. päivä. He pitelivät toisiaan kädestä huvipuistolaitteessa Los Angelesissa.

PELKKÄÄ KULISSIA?

Vaikka lähteiden mukaan Kim ja Pete seurustelevat nyt virallisesti, eivät seurapiirikaunottaren ja koomikon romanssiuutiset ole uponneet kaikille tuosta vain. Esimerkiksi Twitterissä on kuhistu siitä, että kyseessä olisi pelkkä julkisuustemppu. Hälytyskellojen soidessa TMZ on kuitenkin osoittanut, että suhde vaikuttaisi tietystä näkökulmasta olevan aito.

Kaksikko on käynyt esimerkiksi kahdesti illastamassa New Yorkissa ilman kameraryhmää, mikä puolestaan kielii siitä, ettei parivaljakko ole ainakaan kuvannut Kardashianien tulevaa projektia Hulu-kanavalle. Myös TMZ:lle on kerrottu, ettei suhde ole vakavalla pohjalla, vaan he katsovat yhdessä, mihin juttu johtaa.

Lue myös: Kurvikaunotar Kim Kardashian täytti 41- Näin realitymiljonääri on muuttunut vuosien varrella

Tilaa Seiskan uutiskirje! »