fbq
Ulkomaat
07.12.2021 08:19
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Renée Zellweger
Suhde herätti ihmetystä! Renée Zellweger odottaa kosintaa – uusi rakas jarruttelee
Ulkomaat
07.12.2021 08:19
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Bridget Jones -leffatähti Renée Zellwegerin, 52, elämässä puhaltavat muutosten tuulet, sillä viime kesänä hänen elämäänsä astui televisiojuontaja Ant Anstead, 42.

Suhde herätti runsaasti ihmetystä amerikkalaismedioissa, sillä Ant on vastikään eronnut, eikä hän lukeudu Renéen tapaan Hollywoodin A-luokan julkkiksiin.

Renéelle rakkaus on tervetullutta. Vaikka hänellä on vuosien saatossa ollut useita seurustelusuhteita, muun muassa Jim Carreyn ja Bradley Cooperin kanssa, ei oikeaa ihmistä ole rinnalle löytynyt. Viime kuukausina Renée on säteillyt onnea. Rakastunut pari liikkuu avoimesti yhdessä eikä salaa tunteitaan edes paparazzeilta.

Renée ihastui Antiin Discovery+-kanavan Celebrity IOU Joyride -ohjelman kuvauksissa viime kesäkuussa.
Renée ihastui Antiin Discovery+-kanavan Celebrity IOU Joyride -ohjelman kuvauksissa viime kesäkuussa.

Lue myös: Bridget Jones -tähti Renée Zellwegerin asunto vietiin käsistä – ostajien kesken räjähti todellinen hintasota

Ant etenee hitaasti

Viime viikot Renéen ja Antin ympärillä on leijunut huhuja avoliitosta.

Ei ihme, sillä Ant hankki kesällä itselleen ja kaksivuotiaalle pojalleen tilavan kodin Laguna Beachiltä Kaliforniasta. Vain pari kuukautta myöhemmin Renée myi Topanga Canyonin -kotinsa. Ant älähti nopeasti mielipiteensä medialle.

– Mielestäni on liian aikaista muuttaa yhteen. Etenemme kivan hitaasti, ja olemme todella onnellisia, Ant totesi Extralle.

Lähipiirin mukaan Renée ei ollut ilahtunut rakkaansa kommentista. Hän olisi valmis suhteessa seuraavaan askeleeseen – kihloihin.

Renéen väitetään muokanneen kasvojaan plastiikkakirurgilla. – Huhut leikkauksista satuttavat, mutta olen liian kiireinen miettimään asiaa, Renée on kommentoinut.
Renéen väitetään muokanneen kasvojaan plastiikkakirurgilla. – Huhut leikkauksista satuttavat, mutta olen liian kiireinen miettimään asiaa, Renée on kommentoinut.

Lue myös: Hollywoodin kiinteistöguru Renée Zellweger löi rahoiksi tällä espanjalaistyylisellä kodilla – kuvat!

Kotina vanha rötiskö

Renée on pitkään elänyt yksin, mutta Antin tilanne on toinen. Hän ja vaimonsa, tv-persoona Christina Haack ilmoittivat erostaan viime syksynä. Avioero astui voimaan kesäkuussa.

Parilla on yhteishuoltajuus pojastaan, mikä tarkoittaa, että lapseton Renée saa miehen lisäksi elämäänsä suloisen pellavapäisen bonuslapsen.

Lue myös: Et takuulla tunnistaisi! Näin kummalliselta näyttää Bridget Jones -elokuvien tähti Renée Zellweger keskellä kuvauspäivää - paparazzi ikuisti myös tv:stä tutun miesystävän!

Antin pojalleen hankkimansa koti ei ole ihanteellisin taaperon asuinpaikaksi.

– Talo on vuodelta 1929. Se on romahtamaisillaan, eikä siinä ole edes ilmastointia. Puolet vesijohdoista ei toimi, putkisto on surkea, eristyksiä ei ole, ja useita ikkunoita on rikki, Ant naureskeli People-lehdelle.

Antilla ja Hudson-pojalla ei ole silti mitään hätää, sillä liki kuuden miljoonan euron asuntokaupat tehneellä Renéellä on todennäköisesti hulppea kämppä, jossa isä ja poika voivat oleilla. Ehkä romahtamaisillaan olevaa taloaan ihmettelevän Antin mieli voi muuttua avoliiton suhteen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »