fbq
Ulkomaat
21.10.2021 13:28
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All Over Press
Tältä Renee Zellweger (keskellä) näytti kaksi vuosikymmentä sitten.
Et takuulla tunnistaisi! Näin kummalliselta näyttää Bridget Jones -elokuvien tähti Renée Zellweger keskellä kuvauspäivää - paparazzi ikuisti myös tv:stä tutun miesystävän!
Ulkomaat
21.10.2021 13:28
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All Over Press

Brittikirjailija Helen Fieldingin luoma lontoolaissinkku, Bridget Jones, ilmestyi valkokankaalle ensi kertaa kaksi vuosikymmentä sitten. Elokuvasarjan avaus, Elämäni Sinkkuna, osoittautui jättimenestykseksi ja nosti pääroolin näytelleen Renée Zellwegerin tähtikartalle.

Kiivaiden menestysvuosien ja niitä seuranneiden hiljaiseloaikojen jälkeen tätä nykyä 52-vuotias Renée on työn touhussa. Hänellä on pääosa parhaillaan kuvattavassa NBC:n draamasarjassa The Thing About Pam, joka perustuu Yhdysvalloissa suurta huomiota saaneeseen, vuonna 2011 tapahtuneeseen henkirikokseen. 

Lue myös: Renée Zellweger kyllästyi ulkonäkönsä arvosteluun: Miksi haluamme nöyryyttää ihmisiä julkisuudessa?

Paparazzi iski! 

Nämä kuvat on otettu New Orleansissa, keskellä kiireistä kuvauspäivää. Paparazzin yllättämä Renée näyttää niin arkiselta, että hän voisi kävellä vaikkapa paikalliseen supermarkettiin, eikä kukaan todennäköisesti tunnistaisi elokuvatähteä. Nyt on kuitenkin syytä huomioida yksi seikka: Renée ei oikeasti näytä tuolta. Hänellä on vaatteiden alla roolia varten puettu niin sanottu läskipuku, joka saa hänet näyttämään huomattavasti todellista isommalta. Lisäksi hänen kasvoihinsa on kiinnitetty proteeseja. Ei siis ihme, että tähti on niin tunnistamattoman näköinen!

Renee
Renée Zellweger näytti varsin tavalliselta ikäiseltään naiselta kuvauksissa New Orleansissa. Vai onko hän sittenkään oikeasti tämän näköinen.... 

Huomio kiinnittyy mysteerimieheen, joka saapuu paikalle kasvomaskissa, take-away -ruokapaketti mukanaan.

Renee ja Ant

Sehän on Ant! 

Tarkemmin katsottuna kuvan miehessä ei ole minkäänlaista mysteeriä. Sehän on brittiläinen tv-tähti Ant Anstead, suomalaisille tuttu ainakin Wheeler Dealers -automakasiinista. Hän on Reneen nykyinen miesystävä.

Ant
Ant Anstead, 42, on Renéen nykyinen miesystävä, asioista perillä olevat tahot kertovat.

Julkisuuteen pariskunta on pitänyt matalaa profiilia, mutta kuuleman mukaan he tapasivat loppukesällä 2021, kun Ant oli ku kuvaamassa uutta autosarjaa Discovery+ -kanavalle.