fbq
liam payne

Someraivo repesi: Liam Paynen raisu avautuminen suututti One Direction -fanit

Maailmanlaajuisesti noteeratun entisen poikabändin One Directionin jäsen Liam Payne, 28, vieraili Logan Paulin Impulsive-podcastissa, ja kohu syntyi välittömästi. Fanien suututtamisen lisäksi Liam kertoi osittain tulikivenkatkuisista bändijäsenten suhteista. 

One Direction hajosi vuonna 2016, jonka jälkeen Liam, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan ja Zayn Malik ovat enemmän ja vähemmän työstäneet omia soolouriaan. 

Poppitähti paidattomana – Harry Styles reissulla Italiassa: kainalossa mysteerinainen

Liam kertoo podcastissa ylpeänä, kuinka koko One Direction rakentui hänen laulutaitonsa ympärille. Hän myös kehuskeli, kuinka on onnistunut luomaan parhaiten uraa sooloartistina bändin jäsenistä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tämä suututti One Directionin kuuntelijat täysin ja nostatti raivoa sosiaalisessa mediassa. Fanit huomauttivat, että Harry on striimatuin ex-bändiläinen Watermelon Sugar-sinkullaan ja hän on heistä ainoa Grammy-voittaja.

Liam kertoo podcastissa, kuinka hän ja Louis vihasivat toisiaan bändiaikoina.

Liamin ja Louisin temperamentit eivät sopineet yhteen. Liam oli omasta mielestään rauhallinen poika, kun taas Louis oli porukan villein. 

Laulaja Harry Stylesia on uhkailtu aseella – ryöstettiin ystävänpäivänä: pysyi rauhallisena pelottavassa tilanteessa!

Poikien vihanpito meinasi yltyä jopa fyysiseksi tappeluksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
louis tomlinson

Nykyään Liam ja Louis  on miehen sanojen mukaan kuitenkin hyvissä väleissä.

Zayn Malik erosi One Directionista vuosi ennen bändin varsinaista hajoamista vuonna 2015.

Zayn kertoi haluavansa elää normaalia elämää, mutta aloittikin sitten oman soolouran. Zayn kommentoi silloin, että hän tietää olevansa loppuelämänsä ystäviä Liamin, Harryn, Louisin ja Niallin kanssa. 

Zaynin ja muiden jäsenten väleistä on kuitenkin selvinnyt mielenkiintoisia yksityiskohtia. 

zayn malik

Erottuaan bändistä Louis ja Zayn ajautuivat somesotaan Twitterissä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Zayn päätti riidan kylmäävään kommenttiin.

- Muistatko vielä, kun sinulla oli elämä eikä sinun tarvinnut kommentoida v*ttumaisesti minun elämääni? Zayn kirjoitti. 

Tämän jälkeen Zayn ilmoitti, että One Directionin musiikki on geneeristä ja hän ei olisi koskaan halunnut olla bändissä.

Epämukavien tapahtumien jälkeen Louisin äidin kuolema vuonna 2016 sai miehet kuitenkin taas tekemisiin toistensa kanssa. 

- Soittelin hänelle pari kertaa äidin menettämisen jälkeen, ja kaikki pojat olivat luvanneet tulla katsomaan esitystäni X Factoryn finaaliin, mutta hän ei koskaan saapunut paikalle, ja se todella häiritsi minua, Louis kertoi The Sun-lehdelle kolme vuotta tapahtuneen jälkeen.

HBO:n uutuussarja sai One Direction -fanit raivoihinsa – tuoreessa jaksossa homoseksikohtaus: ”En hyväksynyt tätä”

Esitys oli Louisin ensimmäinen sooloesitys ja sen oli tarkoitus olla kunnianosoitus muutamaa päivää aiemmin menehtyneelle äidille. 
Louis kertoi ettei ole voinut antaa Zaynille anteeksi.

- On monia syitä, miksi en pidä Zaynistä, mutta myös monia syitä, miksi olen aina hänen puolellaan, Liam puolestaan sanoo Zaynista tuoreessa Impulsive-jaksossa. 

Liam ottaa puheeksi Zaynin vaikean perhetaustan, jonka vuoksi hän ymmärtää ex-bändikaveriaan, mutta toivoo tämän hakevan apua.  

Lähde: Buzzfeed