fbq
Ulkomaat
06.07.2021 10:53
Teksti: Ida Herranen, Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: All Over Press
Britney Spears
Sokkiuutinen: Britney Spears lopettaa uransa!
Ulkomaat
06.07.2021 10:53
Teksti: Ida Herranen, Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: All Over Press

Popin supertähti Britney Spears lopettaa uransa, uutisoivat useat kansainväliset mediat. Spearsin eläköitymisestä kertoo Spearsin pitkäaikainen manageri Larry Rudolph.

Rudolph ilmoitti irtisanoutuvansa roolistaan, sillä hänen "palveluksiaan ei enää kaivata." Managerin mukaan popin supertähti aikoo virallisesti lopettaa uransa.

Britneyn ja Larryn yhteistyö alkoi 90-luvun puolivälissä. 

Deadline-sivusto julkaisi maanantaina kirjeen, jonka manageri oli lähettänyt Britneyn isälle Jamie Spearsille sekä toiselle edunvalvojalle Jodi Montgomerylle

- En ole kommunikoinut Britneyn kanssa yli kahteen ja puoleen vuoteen. Tuolloin hän halusi pitää taukoa urastaan. Nyt aiemmin tänään sain tiedon siitä, että Britney aikoo lopettaa uransa virallisesti.

Larry lisäsi kirjeessä, ettei hän ole koskaan ollut mukana tähden edunvalvonnassa. Tämän takia hän ei olekaan tiennyt Britneyn elämästä tai tämän voinnista sen suuremmin. Lopuksi hän kirjoitti tunteikkaasti parivaljakon yhteistyöstä.

- Tulen aina olemaan uskomattoman ylpeä siitä, mitä saavutimme yhdessä Britneyn kanssa 25 vuodessa. Toivon hänelle kaikkea mahdollista terveyttä ja onnellisuutta. Olen myös aina häntä varten, jos hän tarvitsee minua jossain, Larry Rudolph kirjoitti tunteikkaasti.

Kohua oikeudenkäynnistä

Britneyn isää on syytetty viime vuosina tähden elämän tiukasta rajoittamisesta sekä taloudellisesta hyväksikäytöstä holhoajan roolissa. Lisäksi Britney ei ole saanut hankkia lasta poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa, koska holhoussopimuksen nojalla isä on kieltänyt poptähteä luopumaan ehkäisystä.

Ei olekaan ihme, että Britney haluaa pois holhouksen alta. Viime viikolla Los Angelesin korkein oikeus kuitenkin päätti olla vapauttamatta tähteä isänsä holhouksen alta. Oikeuden päätöksen mukaan Britney on edelleen kykenemätön hallitsemaan omaisuuttaan.

Lue myös: Britney Spearsille karu pettymys: isä pysyy laulajatähden holhoajana

Tilaa Seiskan uutiskirje! »