fbq
Ulkomaat
21.12.2021 18:01
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: All Over Press
Sinkkuelämää
Sinkkuelämää-tähdet kommentoivat vihdoin Chris Nothiin kohdistuneita raiskaussyytöksiä
Ulkomaat
21.12.2021 18:01
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: All Over Press

Sinkkuelämää-sarjan tähti Chris Noth nousi otsikoihin viime viikolla, kun The Hollywood Reporter julkaisi laajan artikkelin, jossa salanimellä esiintyneet naiset esittivät syytöksiä näyttelijästä. Chris on kertonut oman näkemyksensä asiasta. Hänen mukaansa kanssakäyminen oli tapahtunut yhteisymmärryksessä. 

– Nämä tarinat olisivat voineet olla 30 vuoden tai 30 päivän takaa. Ei tarkoittaa aina ei – se on raja, jota en ylitä. Kaikki tapahtui suostumuksesta, Chris kirjoitti tiedotteessaan.

Lue myös: Sinkkuelämää-tähden raiskaussyytökset paljastivat rumia tietoja näyttelijän avioliitosta - vaimo musertui: "Hän voi todella huonosti"

Syytökset tulivat heti sen jälkeen, kun Sinkkuelämää-jatkosarja And Just like That… ilmestyi HBO Maxilla. Chris esittää sarjassa päähenkilö Carrie Bradshaw`n (Sarah Jessica Parker) aviomiestä Mr. Bigiä.

Sarjan tähdet Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis ovat antaneet tukensa kahdelle syytöksiä esittäneelle naiselle. He julkaisivat oman lausuntonsa sosiaalisessa mediassa.

– Olemme syvästi surullisia kuullessamme Chris Nothia vastaan esitetyt syytökset. Tuemme naisia, jotka ovat tulleet esiin ja jakaneet tuskalliset kokemuksensa. Tiedämme, että se on varmasti ollut vaikeaa, ja kiitämme heitä siitä, he kirjoittivat.

Potkut tuli

Chris Nothia ei nähdä enää CBS:n The Equalizer -sarjassa, kertoo CNN. Syynä on näyttelijään kohdistuneet syytökset.

– Chris Noth ei ole enää mukana uusimpien jaksojen kuvauksissa. Päätös astuu voimaan välittömästi, CBS ja sarjan tuotantoyhtiö ilmoittivat lyhyessä lausunnossaan. 

Chris näyttelee sarjassa entistä CIA:n johtajaa William Bishopia. Chris nähdään kuitenkin jo kuvatuissa jaksoissa.