fbq
Ulkomaat
20.12.2021 11:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Chris Noth
Sinkkuelämää-tähden raiskaussyytökset paljastivat rumia tietoja näyttelijän avioliitosta - vaimo musertui: "Hän voi todella huonosti"
Ulkomaat
20.12.2021 11:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Raiskaussyytösten keskellä oleva Sinkkuelämää-tähti Chris Noth nousi otsikoihin kahden naisen kerrottua joutuneensa näyttelijän raiskaamiksi.

Toinen naisista kertoo olleensa Chrisin kanssa treffeillä New Yorkissa vuonna 2015. Nainen kertoo päätyneensä Chrisin asunnolle, jossa väitetty raiskaus tapahtui.

Chris kiisti naisten syytökset torstaina (16.12.). Hän kertoo lausunnossaan, että kanssakäyminen naisten kanssa oli tapahtunut yhteisymmärryksessä.

– Nämä tarinat olisivat voineet olla 30 vuoden takaa tai 30 päivän takaa – ei tarkoittaa aina ei – se on raja, jota en ylitä, Chris summasi.

Uutiset tulivat suurena järkytyksenä Chrisin vaimolle Tara Wilsonille, sillä syytösten myötä hänelle paljastui rumalla tavalla aviomiehensä uskottomuus. Chris ja Tara avioituivat vuonna 2012.

Lue myös: Kaksi naista syyttää Sinkkuelämää-Kiho Chris Nothia raiskauksesta - kiistää syytökset

Chris Noth ja Tara
Tara (vas.) ja Chris onnellisina And Just Like That -ohjelman ensi-iltajuhlissa vain viikkoa ennen raiskaussyytöksiä.

Yksi raiskaussyytöksen tehnyt nainen kertoi Chrisin sanoneen yksiavioisuuden olevan huijausta – jopa avioituneena.

– Chris ei taida olla yksiavioinen, ja hänen vaimonsa ei ollut tietoinen tästä. Taran ja Chrisin oli tarkoitus viettää joulu yhdessä, mutta nyt tilanne on muuttunut. Tara voi todella huonosti.

Potkut agenteilta

Raiskaussyytökset vaikuttivat Chrisin uraan välittömästi.

Näyttelijää edustanut A3 Artists Agency on ilmoittanut lopettaneensa yhteistyön kohutähden kanssa. Chris oli allekirjoittanut sopimuksen agentuurin kanssa vain muutama kuukausi sitten.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »