fbq
Prinssit

Shokkiväite: Prinssi William pahoinpiteli Harryn: "Kaaduin koiranruokakipon päälle"

Prinssi Harry väittää pian ilmestyvässä muistelmateoksessaan veljensä Williamin leimanneen Meghan Marklen vaikeaksi ja epäkohteliaaksi. Tilanne eskaloitui lopulta fyysiseksi tappeluksi.

Prinssi Harryn elämäkerta Spare vuoti julkisuuteen, ja kansien väliin kirjatut jymypaljastukset ovat kohauttaneet kansalaisia. Eräs shokeeraavimmista väitteistä on Harryn muisto tappelusta. Harryn mukaan William kävi hänen kimppuunsa ja nujakka jätti häneen näkyviä vammoja, kuten raavintajälkiä ja mustelmia. 

Skandaali muhii hovissa! Prinssi Harryn uusin tempaus hämmentää - veljesten välit poikki iäksi?

Riita puhkesi Harryn Lontoon-kodissa, jossa William alkoi nimitellä Meghania. William sanoi yrittävänsä auttaa veljeään "katastrofin hetkellä", mutta Harry puolestaan syytti Williamin olevan "lehdistön narratiivin papukaija", ja kyseenalaistaneen tämän "avunantoa". Kirjan mukaan tämän jälkeen riita muuttui huudoksi ja lopulta tappeluksi.

- Willy, en voi puhua kanssasi, kun olet tällainen, Harryn kerrotaan sanoneen ja antaneen veljelleen lasin vettä.

- Hän laski vesilasin alas, haukkui minua ja lähti minua kohti, Harry muistelee kirjassa ja kertoo olleensa tilanteessa kovin peloissaan.

- Se tapahtui niin nopeasti. Niin todella nopeasti. Hän otti kiinni kauluksestani, repi kaulakoruni ja tönäisi minut maahan. Kaaduin koiranruokakipon päälle, joka hajosi selkäni alla ja sirpaleet haavoittivat minua. Makasin siinä hetken pyörällä päästäni, kunnes nousin ylös ja käskin hänen painua ulos.

Prinssit
William oli Harryn bestman vuoden 2018 häissä. Kirjan povataan katkaisevan veljesten välit lopullisesti.

Pötypuhetta! Hovin lähteet tyrmäävät prinssi Harryn karut väitteet

Kirjassa väitetään, että William yllytti Harrya tappelemaan vastaan, mutta Harry kieltäytyi. Tämän jälkeen William lähti "näyttäen katuvalta ja anteeksipyytävältä".

Vielä ennen lähtöään Williamin raportoidaan kääntyneen dramaattisesti ja sanoneen: - Sinun ei tarvitse kertoa Megille tästä.

- Siitäkö, että hyökkäsit kimppuuni?

- En hyökännyt kimppuusi, Harold.

Harry ja Meghan
Netflixin Harry & Meghan -dokumenttisarja on saavuttanut äärimmäisen suosion.

Ensimmäinen ihminen, jolle Harry kertoi asiasta, oli terapeutti. Meghan kuitenkin näki hänen vammansa. Prinssin mukaan vaimo ei ollut kovinkaan yllättynyt, eikä edes vihainen. Pelkästään äärimmäisen surullinen.

Muistatko prinssi Harryn bile-exän? Chelsy Davy synnytti salavauvan - yllättävä yhteys Meghan Markleen

Harryn ja Meghanin kerrotaan allekirjoittaneen 20 miljoonan dollarin sopimus neljästä kirjasta kustantaja Penguin Random Housen kanssa. Neljännen kirjan huhutaan olevan Meghanin elämäkertateos.

Ison-Britannian kuninkaallisen perheen on raportoitu olevan täysin loppu väärien tietojen tulvaan, jota herttuaparin suunnasta tulee julkisuuteen.

Näkökulma: Harry ja Meghan ovat tekopyhiä! Näin paljon kuningatar Elisabet teki kiittämättömän parin hyväksi

Brittihovin jättäneen prinssi Harryn muistelmateos Spare (suom. Varamies) julkaistaan maailmanlaajuisesti 10. tammikuuta. Suomessa sen julkaisee Otava 19. tammikuuta.