fbq
Ulkomaat
08.11.2022 15:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Chelsy ja Harry
Muistatko prinssi Harryn bile-exän? Chelsy Davy synnytti salavauvan - yllättävä yhteys Meghan Markleen
Ulkomaat
08.11.2022 15:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen kohusuhde on ollut tapetilla pitkään, mutta Harry muistetaan aiemmistakin suhteistaan, jotka ovat aiheuttaneet kohua mediassa ja kansan keskuudessa.

Nuoruudessaan Harry oli mutkikkaassa on-off-suhteessa Zimbabwessa kasvaneen seurapiirikaunottaren Chelsy Davyn kanssa. He tapasivat vuonna 2004. Chelsy oli tuolloin 19-vuotias ja Harry taas 20.

Lue myös: Prinssi Harryn ex-rakkaat saapuivat prinsessa Eugenien häihin: tältä Chelsy ja Cressida näyttävät nyt - kuvat!

Chelsy muutti Isoon-Britanniaan opiskelemaan 15-vuotiaana, ja hänen ja Harryn suhde nostatti aikanaan lukuisia kulmakarvoja. Chelsy sai mediassa biletytön maineen, eikä hän istunut kuninkaallisperheen muottiin.

Tiedetysti he erosivat vuonna 2010, mutta esiintyivät yhdessä viimeistä kertaa vuonna 2011 prinssi Williamin ja Kate Middletonin häissä. Brittimedioiden mukaan tuolloin jo ex-pari vietti jopa yön yhdessä häiden jälkeen.

Lopullisen eron kerrotaan johtuneen siitä, ettei Chelsy halunnut "kuninkaallistyttöystävän" elämää. Hän ja Harry pysyivät ystävinä eron jälkeen, ja Chelsy saapuikin Harryn ja Meghanin häihin vuonna 2018.

Lue myös: Superkaunis intialaisnäyttelijä, tennismiljonääri, Beckhamit… Nämä julkkikset nähdään vieraina prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä – myös exät on kutsuttu!

Harry ja Chelsy
Prinssi Harry ja Chelsy vuonna 2006.

Piiri pieni pyörii

Chelsy seurusteli taannoin brittiläisen tv-tuottaja James Marshallin kanssa. James on malli Elettra Wiedemannin ex-mies. Elettra ja James olivat naimisissa kolme vuotta, ja he erosivat vuonna 2015.

Elettra on Meghanin hyvä ystävä, ja mediassa spekuloitiinkin taannoin, saattoiko Meghan jopa saattaa Chelsyn ja Jamesin yhteen.

Lue myös: Prinsessa Eugenien julkkiskaverit kutsuttiin häihin - katso kuvat! Supermalli Naomi Campbell ja näyttelijä Liv Tyler saapuivat synkänmustissa!

Vauva Harryn koulukaverin kanssa

Vuonna 2020 Chelsy vihjaili löytäneensä rakkauden. Sydänkäpyseksi paljastui brittiläinen hotellinpitäjä Sam Cutmore-Scott. Erityisen yllättävän Sam-murusesta tekee se, että hän kävi aikoinaan Etonin koulua yhdessä prinssi Harryn kanssa.

Sam ja Chelsy saivat vauvan tammikuussa. Raskaus ja pienen Leo-pojan syntymä pidettiin niin salassa, että jopa osa Chelsyn ystävistä sai tietää lapsesta vasta syntymän jälkeen.

Sam on näyttelijä Jack Cutmore-Scottin veli. Jack tunnetaan esimerkiksi roolistaan ohjaaja Christopher Nolanin Tenet -elokuvassa.

Lähteiden mukaan Sam ja Chelsy ovat naimisissa, ja vain harva tiesi heidän häistään.

Lue myös: Herttuatar Meghanilla ja kuninkaallisfanilla yllättävä kohtaaminen: "Vavisuttaa yhä"

Chelsy ja Harry
Chelsy ja Harry Mauritiuksella vuonna 2009. Chelsy on viihtynyt Mauritiuksella myöhemmin myös Samin kanssa.

Chelsy ja Sam asuvat Lontoossa, mutta he matkustelevat paljon, ja ovatkin viihtyneet Samin Jack-veljen luona Los Angelesissa. Chelsy perusti vuonna 2016 oman koruyrityksen, ja sittemmin laajensi toimintaansa myös matkatoimistoksi.

Yksityiselämänsä todella yksityisenä pitävä Chelsy julkaisi ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan kuvan vauvastaan Instagram-sivullaan lokakuun lopussa.

Lue myös: Prinssi Harry ei ehtinyt kuningattaren rinnalle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy)