fbq
Selena Gomez iski Justin Bieberille luun kurkkuun: vihjasi laulajan pettäneen?!
Selena Gomez iski Justin Bieberille luun kurkkuun: vihjasi laulajan pettäneen?!

Selena Gomez iski Justin Bieberille luun kurkkuun: vihjasi laulajan pettäneen?!

Laulaja Selena Gomez iski luun kurkkuun poppari Justinin Bieberille, joka uhkasi laittaa Instagram-tilinsä yksityiseksi fanien ilkeiden kommenttien takia.

Justin on tapaillut hyvän aikaa 17-vuotiasta Sophia Richietä, ja pariskunnan yhteiskuvat Instagramissa ovat saaneet Justinin fanit kritisoimaan muun muassa Sophian ulkonäköä.

Justin julkaisi sunnuntaina (14.8.) kaksikosta yhteiskuvan, jonka kuvatekstissä hän uhkasi laittaa Instagram-tilinsä yksityiseksi, jos vihakommentit eivät lopu.

Justinin entinen tyttöystävä Selena ei malttanut pitää näppejään erossa draamasta, vaan hän kirjoitti Justinin kuvaan oman kannanottonsa.

– Jos et pysty sietämään vihaa, lakkaa lisäilemästä kuvia tyttöystävästäsi, lol. Sen pitäisi olla vain teidän välistänne. Älä ole vihainen faneillesi. He rakastavat sinua, Selena kirjoitti.

Justin ei jäänyt sanattomaksi, vaan hän antoi samalla mitalla takaisin.

– Hauska nähdä, että ihmiset, jotka käyttivät sinua hyväksesi saadakseen huomiota, syyllistävät sinua edelleen. Surullista. Pelkkää rakkautta, Justin kirjoitti ja jatkoi vielä.

­­– En ole vihaamisen kannalla. Toivottavasti voitte olla ystävällisiä ystävilleni ja toisillenne. Ja kyllä, rakastan fanejani.

Justin tuli heittäneeksi vain bensaa liekkeihin.

– Hauskaa, että ne, jotka pettivät useita kertoja, osoittavat sormellaan niitä, jotka tukivat ja kannustivat. Ei ihme, että fanit ovat vihaisia. Surullista. Pelkkää rakkautta, Selena iski takaisin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myöhemmin Selena poisti kirjoituksensa. Nyt jenkkimediat spekuloivat, paljastiko Selena kommentillaan Justinin pettäneen häntä suhteen aikana.