fbq
Ulkomaat
22.08.2021 08:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
andrew
Seksiskandaalin keskellä rypevä prinssi Andrew sai Charlesin jyrähtämään – ”Andrew ei palaa enää koskaan julkisuuteen”
Ulkomaat
22.08.2021 08:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Verkko prinssi Andrew’n, 61, ympärillä kiristyy. Yhdysvaltalainen Virginia Roberts Giuffren, 38, on nostanut prinssiä vastaan syytteen alaikäisen raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Prinssin lakitiimi vastasi syytteeseen hiljaisuudella, ja Andrew itse pakeni kohua äitinsä, kuningatar Elisabetin, 95, siipien suojiin Balmoralin linnaan Skotlantiin.

Lue myös: Prinssi Andrew haastettiin oikeuteen alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä: väitti, ettei muista tavanneensa uhria – vanha kuva kertoo jotain muuta

Ison-Britannian seuraava hallitsija, prinssi Charles on tilanteesta levoton. The Times -lehden mukaan Charles ja prinssi William pitävät Andrew’n lakimiesten reagoimattomuutta vakavaan syytteeseen surkeana esityksenä.

Mukana seksikaupassa

Charles on menettämässä uskonsa nuorempaan veljeensä.

charles
– Charles on jo kauan sitten tehnyt päätelmän, ettei Andrew’n ongelmat ole ratkaistavissa, The Times -lehden lähde toteaa.

Medialähteen mukaan prinssi haluaa siirtää Andrew’n lopullisesti sivuun kuninkaallisesta perheestä tulevien oikeudenkäyntien tuomiosta riippumatta.

– Andrew ei palaa enää koskaan julkisuuteen. Charles rakastaa veljeään, mutta tämän toiminta on vahingoittanut kuningashuonetta, The Timesin lähde sanoo.

Syytteet Andrew’ta vastaan ovat vakavat. Hänen uskotaan sotkeutuneen edesmenneen liikemies Jeffrey Epsteinin seksiskandaaliin. Syytteen mukaan seksuaaliset hyväksikäytöt tapahtuivat nimenomaan Jeffreyn asunnoilla, ja Andrew’n väitetään tienneen teini-ikäisen Virginian olleen seksikaupan uhri.

Vankkumaton tukija

Andrew’n äänekkäin puolustaja on ex-vaimo Sarah.

sarah
Sarah luottaa ex-miehensä syyttömyyteen.

Pariskunta erosi kymmenen avioliittovuoden jälkeen vuonna 1996, mutta ovat jo vuosia asuneet saman katon alla prinssin Royal Lodge -kartanossa Windsorissa.

– Mitä haasteita Andrew’lla onkaan, pysyn lujasti hänen rinnallaan. Uskon, että hän on lempeä ja hyvä mies. Hän on ollut upea isä tyttärillemme Beatricelle ja Eugenielle, Sarah sanoi heinäkuussa People -lehdelle.

Parhaillaan Sarah lohduttaa ja tukee ex-miestään Balmoralin linnassa.

Lue myös: Prinssi Andrew haastettiin oikeuteen alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä: väitti, ettei muista tavanneensa uhria – vanha kuva kertoo jotain muuta