Katso kuva!

Seksipommin kuvakohu! Tämän bikiniotoksen Khloé Kardashian haluaa pois somesta heti!

Ulkomaat | 07.04.2021 11:57

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 36, on aiheuttanut kuvakohun sosiaalisessa mediassa. 

Kaikki sai alkunsa pääsiäisen aikana, kun Khloén avustaja otti bikinikuvan hänestä altaan äärellä. Kuva päätyi syystä tai toisesta someen, ja nyt Khloé tiimeineen vaatii, että kuva poistetaan kaikkialta välittömästi. 

Khloén markkinointipäällikkö Tracy Romulus kommentoi kuvakohua Page Six -sivustolle. Lausunnon perusteella Khloé haluaisi kuvan pois tekijänoikeudellisista syistä.

- Värimuokattu kuva otettiin Khloésta yksityisen perhetapaamisen aikana. Hänen avustajansa julkaisi sen vahingossa sosiaaliseen mediaan ilman hänen lupaa. Khloé näyttää siinä kauniilta, mutta on tekijänoikeuden haltijan oikeus haluta saada kuva otetuksi pois, jos sitä ei ole tarkoitettu julkaistavaksi, Tracy totesi sivustolle. 

Lue myös: Huhhuh, miten ällistyttäviä muodonmuutoksia! Kardashianin naisia ei ole tunnistaa vanhoista valokuvista - katso ja vertaa!

Bloggaaja sekä somevaikuttaja Georgie Clarke julkaisi Khloén bikinikuvan omalla Instagram-tilillään. Kuva on vielä toistaiseksi kaikkien nähtävillä.

Tästä kuvasta on kyse

Seuraajien ja somevaikuttajien raivo

Kuvia poistetaan jatkuvasti somesta, mutta useat ihmiset ovat myös julkaisseet tämän kuvan omilla some-tileillään ja kommentoineet kohua.

Somessa ollaan nimittäin spekuloitu Khloén haluavan kuvan pois somesta muista syistä. Monet sosiaalisen median vaikuttajat ovat sitä mieltä, että kuva oli päätynyt someen editoimattomana, ja että tämä olisi ärsyttänyt Khloén. 

Lue myös: Huh, miten kuumaa! Khloe Kardashian poseerasi ilman yläosaa - katso kuva!

Khloén kuvan julkaissut bloggaaja Georgie kirjoitti julkaisunsa tekstiin olevansa raivoissaan kuvakohusta.

- Vau, näin äsken uutisen tästä kohusta eräällä some-tilillä, ja se särkee sydämeni. Nämä on juuri niitä asioita jotka ovat pilalla sosiaalisessa mediassa, Georgie kirjoitti julkaisuun vapaasti suomennettuna. 

Kardashianin klaanin naiset esiintyvät usein omissa kuvissaan liki "täydellisen" näköisinä. Sosiaalisen median vaikuttajat sekä naisten seuraajat ovat jo pitkään kritisoineet naisia kuvien liiallisesta käsittelystä. Monet haluaisivat nähdä Kardashianien niin sanotun filtterittömän totuuden.

Lue myös: Seksiwau! Tähän verkkoon tarttui kaikkien aikojen bikinivonkale - Kim Kardashian näyttää kuumankosteat kurvinsa koko komeudessaan!

Monet ovat myös julkaisseet kuvapareja Khloésta somessa ja ihmetelleet naisen muodonmuutosta.

- En tiedä mitä Khloé on tehnyt, yksi Twitter-käyttäjä ihmetteli.

- Khloe katoaa pian, jos hän jatkaa tällä linjalla, toinen vitsaili naisen muuttuneesta ulkonäöstä.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!