Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
kylie ja kendall jenner

Huhhuh, miten ällistyttäviä muodonmuutoksia! Kardashianin naisia ei ole tunnistaa vanhoista valokuvista - katso ja vertaa!

Sanotaan, että naiset ovat kauneimmillaan 17-vuotiaana, vaikka asiasta voidaankin olla montaa mieltä. Amerikkalainen viihdekasvo Perez Hilton on julkaissut sosiaalisessa mediassa kaksi kollaasivalokuvaa, jossa poseeravat Kardashianin klaanin tunnetuimmat voimanaiset. 

Lue lisää: Alastonkuvat, joista puhutaan nyt ympäri maapalloa: Kim Kardashian poseeraa rohkeammin kuin kertaakaan vuonna 2018 - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vintage Kardashian photos always make my #TBT!

Henkilön Perez Hilton (@theperezhilton) jakama julkaisu

Valokuvassa poseeravat vasemmalta oikealle Kris Jenner ja hänen tyttärensä Kourtney, Kim, Khloe, Kendall ja Kylie

Kuvat ovat selvästikin vuosien takaa, ja seuraavaan postaukseensa Perez onkin kerännyt astetta tuoreempia otoksia, jotka todistavat jokaisen naisen kokeneen ällistyttävän muodonmuutoksen. Erityisesti Kris Jenner näyttää siltä, että nainen olisi nuorentunut helposti kymmenen vuotta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you wanted to compare with the earlier #TBT collage I posted! x

Henkilön Perez Hilton (@theperezhilton) jakama julkaisu

Kris tunnetaan Kardashianin perheen päänä, mutta myös tyttäriensä managerina. Kourtney työskentelee muotisuunnitelijana, Kim ja Kylie puolestaan kosmetiikkayrityksiensä parissa. Kendal taas luo uraa mallina ja Khloe oman urheiluvaatemalliston suunnittelijana.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press ja instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!