fbq
Ulkomaat
25.03.2021 19:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
gene ja kämppä
Rokkari törsäsi hulppeaan huvilaan! Gene Simmons osti uuden luksuslukaaliin – maksoi uudesta asunnosta lähes viisi miljoonaa euroa!
Ulkomaat
25.03.2021 19:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Kiss-yhtyeestä tuttu supertähti Gene Simmons, 71, osti ylellisen luksuslukaalin vaimonsa Shannon Tweedin, 64, kanssa. Heidän hulppea loma-asuntonsa on rakennettu mäen päälle Malibussa, joten siellä on upeat näkymät. 

Pariskunta osti talon päästäkseen lähelle lapsiaan Nickiä ja Sophieta, jotka ovat jo aikuisia. Suurimman osan ajastaan rokkari viettää vaimonsa kanssa Washingtonin osavaltiossa maatilallaan. 

Lue myös: Rokkilegenda Gene Simmons myy ökykartanoaan: lukaalin hinta on lähes 19 miljoonaa - katso kuvat 

Lapsiensa läheisyyteen pääsemisestä he maksoivat 5,8 miljoonaa dollaria, eli noin 4,9 miljoonaa euroa.

2
1

Upea talo

Kaksikerroksinen yli 344 neliömetrin talo rakennettiin vuonna 1975, mutta se on täysin uudessa uskossa useiden remonttien jälkeen. Modernia mielikuvaa kolme makuuhuoneen lukaalissa luovat rakennuksen kookkaat lasiseinät, joista näkee ympärillä olevat vuoristo- ja merimaisemat jokaisesta suunnasta. 

Lue myös: Katy Perry ja Orlando Bloom ostivat kodin miljonäärien paratiisista: 12 miljoonan euron luksuslukaali - katso kuvat! 

Lukaalissa on kauniit puulattiat, jotka täydentävät ihanasti betonimaista rakennelmaa. Luksusmaisia pintoja on myös keittiön puolella, missä on marmoriset keittiötasot, erikoisvalmisteiset kaapit ja ruostumattomalla teräksellä koristellut kodinkoneet. 

Pariskunnan uudessa makuuhuoneessa on lattiasta kattoon yltävät ikkunat, joiden takana on talon toista puolta ympäröivä parveke. 

4
14
15

Lue myös: Calvin Harris myi Hollywood-lukaalinsa laulajakaunottarelle: dj-tähti tienasi kämpästä peräti 4,3 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta talosta!

17
18
19

Piha

Pihan pitkä ajotie kulkee aivan päärakennuksen viereiselle autotallille, jossa on tilaa ainakin kolmelle autolle. Tallista pääsee suoraan taloon omaa kaiteetonta porraskäytävää pitkin. 

Lue myös: Kasperi Kapasella on kauniiden naisten lisäksi silmää upeille taloille – tällainen on kohukiekkoilijan luksuslukaali – kuvat sisältä!

Silmäänpistävimpänä erikoisuutena lähes hehtaaarin kokoisella tontilla on uima-allas ja sen vieressä oleva auringonottoalue. 

13
16
12

Lue myös: Rokkarin ökykoti myynnissä: Bret Michaels kauppaa kartanoaan lähes neljällä miljoonalla eurolla - lukaalin arvo noussut viidessä vuodessa miljoonalla eurolla! 

11
10
5
Tilaa Seiskan uutiskirje! »