fbq
Asap Rocky ja Rihanna

Rap-artisti Asap Rocky pidätettiin – välikohtausta todisti viimeisimmillään raskaana oleva Rihanna-rakas

Räppäri Asap Rocky eli Rakim Mayers, 33, on pidätetty. Asiasta kertovat esimerkiksi Page Six ja NBC News. Rap-artisti pidätettiin keskiviikkoaamuna (20.4.) Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä, koska hänen epäillään liittyvän vuoden 2021 marraskuussa tapahtuneeseen ammuskeluun.

Mayers oli juuri laskeutunut yksityiskoneella Kaliforniaan Barbadoksen-matkaltaan. Hän palasi lomalta viimeisimmillään raskaana olevan tyttöystävänsä Rihannan kanssa. NBC Newsin mukaan monet lähteet vahvistavat, että Rihanna oli Mayersin kanssa, kun tämä pidätettiin.

Superparin sutinaa! Keväällä suhteensa vahvistaneet Rihanna ja Asap Rocky kaulailivat avoimesti kadulla – katso paljonpuhuvat kuvat rakastavaisista!

Mayersin asianajaja Alan Jackson vahvistaa, että hänen asiakkaansa on pidätetty. Lunnaiksi on määrätty 550 tuhatta dollaria, joka vastaa noin 507 tuhatta euroa. Mayersia syytetään nyt tappavalla aseella tehdystä pahoinpitelystä, kerrotaan Los Angelesin poliisista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ammuskelun kerrotaan tapahtuneen marraskuun 6. päivänä vuonna 2021, ja räppärin kerrotaan lähestyneen käsiasetta kantaen kahden muun henkilön kanssa uhria. Uhri väittää Mayerin ampuneen häntä kohti kolmesta neljään laukausta, ja uskoo luotien vahingoittaneen hänen vasenta kättään.

Kohuräppäri on ollut vastaavanlaisten edesottamusten vuoksi esillä aiemminkin. Taannoin hän oli pari kuukautta pidätettynä Ruotsissa pahoinpitelyn vuoksi. Hänet määrättiin vuonna 2019 Tukholmassa ehdolliseen vankeuteen.

Asap Rocky
Räppäri on jälleen kohun keskellä.

Gettomasa ei ole ainoa! Suosikkiräppäriin yhdistetty povipommi Pasha sai ASAP Rockyn innostumaan – maailmankuulu jenkkiräppäri lähetti vonkausviestejä!