fbqSuperparin sutinaa! Keväällä suhteensa vahvistaneet Rihanna ja Asap Rocky kaulailivat avoimesti kadulla – katso paljonpuhuvat kuvat rakastavaisista! | Seiska
Ulkomaat
12.07.2021 21:44
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press
Rihanna ja Asap Rocky
Superparin sutinaa! Keväällä suhteensa vahvistaneet Rihanna ja Asap Rocky kaulailivat avoimesti kadulla – katso paljonpuhuvat kuvat rakastavaisista!
Ulkomaat
12.07.2021 21:44
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press

Laulaja Rihanna, 33, ja räppäri Asap Rocky, 32, yllättivät avoimilla hellyydenosoituksillaan viikonloppuna New Yorkissa.

Musiikkimaailman superpariskunta kaulaili ja naureskeli silmin nähden rakastuneissa tunnelmissa kävellessään Bronxin katuja pitkin. He nappasivat toisiaan kädestä useaan otteeseen ja tuijottelivat toisiaan silmiin kuin ihastuneet teinit konsanaan.

Lue myös: Rihannan tulikuumat alusvaatekuvat jättivät jopa artistin itsensä sanattomaksi – laulaja loistavan kauniina! 

Rihanna ja Asap astelivat rakastuneina Bronxissa.
Rihanna ja Asap astelivat rakastuneina Bronxissa.

 

Asap Rocky nappasi kultansa kainaloon.
Asap Rocky nappasi kultansa kainaloon.

 

Rihanna oli pukeutunut antavaan, korsettityyppiseen toppiin.

Silminnäkijöiden mukaan muusikot olivat kuvaamassa musiikkivideota. Ei ole kuitenkaan varmaa, kenen videoprojektista on oikein kysymys.

Rihanna ei ole julkaissut omaa musiikkia sitten Anti-albumin, vuonna 2016. Maaliskuussa hän kuitenkin vahvisti, että uutta musiikkia on tulossa ”lähiaikoina”. 

Lue myös: Seksikkäästi ravintolassa: Rihanna paljastaa muotonsa läpinäkyvässä pitsitopissa - tästäkö kesähitti myös Suomeen?

Rihannan ja Asap Rockyn suhteen ympärillä on liikkunut huhuja jo viime vuoden syksystä lähtien. Yhdeksi tämän hetken suosituimmaksi raptähdeksi lukeutuva Asap Rocky vahvisti kuitenkin suhteen toukokuussa GQ-lehden haastattelussa

- Elämäni rakkaus, minun naiseni, Asap Rocky kuvaili tyttöystäväänsä haastattelussa.