fbq
Ulkomaat
19.11.2021 17:19
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Ruhtinatar Charlene
Monacon ruhtinas Albertilta järkyttävä paljastus: ruhtinatar Charlene hoitolaitokseen, vointi heikkeni äkisti
Ulkomaat
19.11.2021 17:19
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Monacon ruhtinas Albertin elämää varjostaa huoli ruhtinatar Charlenen voinnista. Hän on antanut haastattelun People-lehdelle, jossa hän kertoo vaimonsa palanneen Monacoon kuukausien Etelä-Afrikan matkan jälkeen. Paluu ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä terveysongelmat jatkuivat lähes heti ruhtinattaren palattua kotiinsa. Ruhtinatar saa nyt hoitoa nimeämättömässä hoitolaitoksessa, jossa hän tulee olemaan useita viikkoja.

Lue myös: Ruhtinatar Charlene avoimena suuresta surustaan: "Minun pieni enkelini kuoli"

Albert kertoo Peoplelle, että Charlene saa hoitoa Monacon ulkopuolella. Ruhtinas ei ole kertonut tarkemmin kyseisestä hoidosta julkisuuteen. Ruhtinatar Charlenen voinnin tarkempia yksityiskohtia ei ole myöskään kerrottu. Ruhtinas kertoo kuitenkin Peoplelle, että hänen vaimoaan vaivaa henkinen ja fyysinen uupumus.

- Hän oli hyvin häkeltynyt. Hän ei pystynyt suoriutumaan virallisista velvoitteista, elämästä yleisesti tai edes perhe-elämästä, aviomies luettelee.

Albertin mukaan toipuminen tulee kestämään hoitolaitoksessa useita viikkoja. On epäselvää, pääseekö ruhtinatar Charlene perheensä luokse jouluksi.

Lue myös: Monacon Charlene kiidätettiin sairaalaan - "Ruhtinattaren tila romahti"!

Ruhtinas Albert ottaa haastattelussa myös kantaa erohuhuihin.

- Joudun varmaankin sanomaan tämän vielä monta kertaa, mutta tällä ei ole mitään tekemistä parisuhteemme kanssa. Haluan tehdä tämän hyvin selväksi. Nämä eivät ole parisuhdeongelmia. Nämä ovat täysin toisenlaisia ongelmia, ruhtinas toteaa Peoplelle.

Ruhtinatar Charlene palasi Monacoon vain 11 päivää sitten. 

- Hän voi hyvin ensimmäiset tunnit, mutta sitten kävi ilmi, että hän voi huonosti, ruhtinas Albert kommentoi Peoplelle.

Lue myös: Ruhtinatar Charlene on jäänyt sairauksien takia eristykseen Etelä-Afrikkaan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »