fbq
Ulkomaat
12.07.2021 12:33
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press
William Catherine
Prinssi William ja George, 7, kokivat karvaan pettymyksen EM-finaalissa - kuvat kertovat, kuinka dramaattisesti tunnelma muuttui kuninkaallisessa katsomossa
Ulkomaat
12.07.2021 12:33
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press

Jalkapallon EM-kisat huipentuivat eilen jännittävään finaalitrilleriin, kun Lontoon Wembleyn stadionilla kohtasivat Italia ja isäntämaa Englanti.

Kotiyleisö jäi nuolemaan näppejään finaalissa, kun italialaiset veivät jännitysnäytelmän rangaistuspotkukilpailu päätyttyä 3–2. Varsinainen peliaika päättyi jatkoajankin jälkeen tasalukemiin 1–1. 

Wembleyn yleisössä nähtiin myös arvovaltaisia siniverisiä, kun prinssi William, 39, ja herttuatar Catherine, 39, tulivat seuraamaan ottelua vanhimman poikansa Georgen, 7, kanssa. 

Lue myös: Lähipiiri jännittää prinssiveljesten kohtaamista: William on todella loukkaantunut ja vihainen Harrylle!

Kivikasvon monet ilmeet

Usein rauhallisena ja jopa hieman kivikasvoisena tunnettu prinssi Williamkin eläytyi tunteikkaaseen otteluun. Catherine naureskeli iloisesti poikansa kanssa yleisössä ja sai selkeästi tartutettua hyvän tuulensa myös puolisoonsa. 

George puolestaan vastasi perheensä hulvattomimmista ilmeistä, kun kruununperimysjärjestyksessä kolmantena tuleva prinssi eli ottelun mukana, niin tylsimmät kuin hauskimmatkin hetket.

Catherine William
Williamilta meinasi pettää pokka kun vaimonsa Catherine naureskeli yleisössä.
Catherine William
Lopulta myös Williamilta heltisi hymy yleisössä, vaikka jännittävä ottelu oli vielä ratkaisematta.
Catherine George William
Catherine yritti kiinnittää Georgen huomion kentälle, mutta pikkuprinssillä meinasi loppua mielenkiinto kesken. Isä William puolestaan näki kentällä hyvinkin dramaattisen hetken juuri kuvaa otettaessa.
Catherine George William
Catherine ja George ottivat jalkapallon suurturnauksen tunnelmasta kaiken ilon irti.
Catherine George William
Lopulta myös siniveristen oli nieltävä karvas tappio. Englanti on juhlinut Euroopan mestaruutta viimeksi 55 vuotta sitten.

Lue myös: Herttuatar Catherine altistui koronavirukselle - laitettiin sivuun hovitehtävistä!

Kun finaali oli päättynyt katkerasti tappioon, pettymyksen tunteet näkyivät paitsi Williamin, myös Georgen kasvoilta.

Molemmat seurasivat Italian juhlintaa vakavin ilmein.

 

 

Karvas tappio

Intohimoisesti urheilua seuraava ja kattavasti eri lajeja myös harrastava William twiittasikin ottelun jälkeen tuloksen olleen ”sydäntä särkevä.” Vaikka lopputulos oli saarivaltion kannalta katkera, kertoi William twiitissään kääntävänsä jo katseensa eteenpäin. 

– Englanti, olemme tulleet niin pitkälle mutta harmiksemme tämä ei ollut meidän päivämme. Voitte pitää päänne pystyssä ja olla ylpeitä itsestänne – tiedän että lisää on tulossa, William päätti signeerauksensa kera twiittinsä.

Lue myös: Prinssi Georgelle ja prinsessa Charlottelle helpotus! Williamin ja Catherinen perhe palasi vihdoin maalta Lontooseen 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »