fbq
prinsessa Charlotte

Prinssi William ja herttuatar Catherine kiittivät tyttärensä puolesta - henkilökohtainen viesti julki

Britannian prinssi Williamin ja puolisonsa herttuatar Catherinen keskimmäinen lapsi, prinsessa Charlotte, täytti seitsemän vuotta 2. toukokuuta.

Prinsessalle tulvi paljon onnitteluja kuninkaallisfaneilta. Prinssi William ja puolisonsa ovat nyt lähettäneet kiitoskortteja Charlottea tämän syntymäpäivänä muistaneille. Kuvia kuninkaallisesta postista on julkaistu yksityisellä Instagram-tilillä. Näet kuvat kuninkaallisesta kirjeestä täältä.

Herttuatar Camilla repäisi! Yllätti faninsa vitsillä

Williamin ja Catherinen kiitoskorttiin on laitettu Catherinen ottama 7-vuotiskuva Charlottesta. Osa Catherinen nappaamasta kuvasarjasta on julkaistu pariskunnan virallisella Instagram-tilillä. Synttärisankari poseerasi äidilleen kukkakedolla sinisessä neuleessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kiitos kauniista syntymäpäiväviestistä, jonka lähetit prinsessa Charlottelle 7-vuotispäivänä, kiitoskortissa lukee.

- Prinsessa Charlottella oli ihana päivä ja Cambridgen herttua ja herttuatar arvostivat kovasti viestiäsi. He lähettävät terveisensä sinulle, kortissa luki.

Voi reppanoita! Kuninkaallisten lasten Georgen, Charlotten ja Louis'n uusi koulu kuulostaa rasittavalta

prinsessa Charlotte
Brittimediassa prinsessa Charlotten ulkonäköä on verrattu paljon isoisoäitinsä, kuningatar Elisabetin, nuoruuskuviin.

Charlotten isoveli, kruununperijä prinssi George, täytti heinäkuussa yhdeksän vuotta. Charlotten pikkuveli, prinssi Louis, täytti huhtikuussa neljä vuotta.