fbq
Estelle, Oscar

Prinssi Oscar, 6, varasti show'n Ruotsin kansallispäivän juhlissa - ilmeili etupenkissä

Ruotsissa juhlittiin perinteiseen tapaan kansallispäivää 6. kesäkuuta, Kustaa Vaasan kruunajaisten vuosipäivänä.

Kruununprinsessa Victoria perheineen avasi Kuninkaanlinnan ovet yleisölle. Esikoistytär, prinsessa Estelle, 10, oli pukeutunut äitinsä kanssa historian havinaa henkiviin kauniisiin kansallispukuihin. Pikkuveli, prinssi Oscar, 6, puolestaan edusti tyylikkäänä samanlaisessa tummassa puvussa kuin isänsä prinssi Daniel.

Estelle ja Oscar hurmasivat yleisön hyväkäytöksisyydellään. Oscar tarttui isosiskoaan kädestä ja lapset kuuntelivat yhdessä tarkkaavaisina äitinsä pitämää juhlapuhetta.

Madde skippasi taas tärkeän juhlan! Victoria ja Carl Philip saivat kiitosta Ruotsin kansallispäivästä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Estelle, oscar
Oscar piteli isosiskoaan Estelleä kädestä juhlapuheen aikana. Estelle piteli toisella kädellään isänsä Danielin kädestä kiinni.

- Kuninkaanlinnaan on kerätty niin paljon ruotsalaista historiaa ja upeaa kulttuuriperintöä. Olen iloinen, että voimme kutsua kaikki tutustumaan niihin, Victoria totesi puheessaan.

oscar
Oscar seisoi Kuninkaanlinnan pihamaalla edustustehtävissä kuin ammattilainen.

Kruununprinsessa Victoria edusti suomalaiskorussa - tästä on kyse

Estelle, oscar
Kruuunprinsessan perhe matkusti juhlapäivänä hevosvaunuissa.

Kruununprinsessan perhe tapasi vierailijoita linnan pihamaalla.

Kuninkaanlinnan juhlallisuuksien aikaan kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia vierailivat Olofströmissä Blekingessä. He tutustuivat Volvon tehtaan toimintaan ja tapasivat juhlivia ruotsalaisia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
oscar
Oscar kuikuili eturivissä.

Prinssi Oscar osallistui perheensä kanssa ensimmäistä kertaa kansallispäivän juhlakonserttiin Skansenilla. Hevosvaunukyytiin päässyt pikkumies seurasi tarkkaavaisena illan musiikkiesityksiä ja jaksoi istua kiltisti paikallaan koko konsertin ajan.

oscar
Oscaria haukotutti.
oscar
Olikohan ohjelma pikkuprinssistä liian pitkäveteistä?
oscar
Prinssi Daniel jutteli Oscarille juhlien tiimellyksessä.

Kruununprinsessa Victoria sädehti iltapuvussa - upeat asut juhlapäivällisillä

Kruununprinsessan lasten lämmin sisarussuhde on huomioitu kansainvälisissä medioissa. Lehdissä on ihasteltu, kuinka Estelle ja Oscar ovat yhtä hyvää pataa keskenään kuin äitinsä Victoria on siskonsa, prinsessa Madeleinen sekä veljensä, prinssi Carl Philipin kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ruotsin kuninkaallisilla on kohta luvassa lisää juhlahumua, sillä kruununprinsessa Victoria täyttää 45 vuotta heinäkuun 14. päivä. Victorianpäivä on Ruotsissa iso juhlapäivä. Synttärisankaria juhlitaan jälleen Öölannissa Borgholmin linnassa. Victorian syntymäpäivän juhlakonsertin isoin tähti on tänä vuonna Tomas Ledin.

40 yllättävää faktaa! Madeleine yritettiin naittaa prinssille jo teininä