Travis ja Kourtney

Salakihlat! Näin lemmekkäästi Kourtney Kardashian ja Travis Barker kuhertelivat Las Vegasissa - paparazzikuvat

Ulkomaat | 15.07.2021 17:02

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 42, ja hänen rokkaripoikaystävänsä Travis Barker, 45, ovat jenkkitietojen mukaan kihlautuneet viikonloppuna Las Vegasissa.

Lue myös: Salattu suhde paljastui! Kourtney Kardashian seurustelee tatuoidun rokkirumpalin kanssa

Lähipiiri tietää kertoa The Sun -lehdelle, että kaksikko Kourtney ja Travis ovat nyt virallisesti kihloissa, ja häitä vietettäisiin vielä tänä vuonna.

- He haluavat aloittaa yhteisen perhe-elämän. Se on suuri asia heille, sillä heillä molemmilla on jo lapsia edellisistä suhteistaan, lähde paljastaa lehdelle vapaasti suomennettuna.

Kumpikaan megatähdistä ei ole vielä virallisesti vahvistanut ilouutista, mutta kumpikin on lisännyt sosiaaliseen mediaan kuvia, joissa he hehkuttavat onnellisuuttaan.

Kuhertelua kadulla

Pariskunta bongattiinkin lauantaina suuntaamassa T-Mobile Arenalla käytyyn UFC-otteluun, eikä kuhertelusta ollut tulla loppua. Rakastavaiset odottivat kyytiään saapuvaksi kadun kulmauksessa toisiaan lempeästi hipsutellen.

Kourtney oli pukeutunut iltaa varten tyköistuvaan, mustaan samettikorsettiin sekä suoralahkeisiin nahkahousuihin. Travis sen sijaan luotti tyylilleen uskollisesti mustaan pipoon, nahkatakkiin ja punaruudullisiin housuihin.

Kourtney ja Travis ovat pitäneet yhtä vuoden alusta lähtien.
Travis ja Kourtney ovat pitäneet yhtä vuoden alusta lähtien.

Kourtneysta ja Travisista otetuista kuvista selviää, miten pariskunta antautuu ensin halauksen kautta yhteiseen suudelmaan. Blink-182-rockyhtyeessä rumpuja soittava Travis tarttuukin halauksen yhteydessä tyttöystäväänsä tiukasti takapuolesta.

Travisin kädet eksyivät tyttöystävän takamukselle.
Travisin kädet eksyivät tyttöystävän takamukselle.
Käsi siirtyy Kourtneyn vatsan päälle.
Käsi siirtyy Kourtneyn vatsan päälle.

Seuraavassa hetkessä pari irtautuu halauksesta. Travis jättää kuitenkin kätensä lepäämään Kourtneyn vatsan päälle ja jatkaa tämän silittämistä suojelevan oloisena.

Travis hieroo Kourtneyn vatsaa suojelevaisesti melkoisen tovin.
Travis hieroo Kourtneyn vatsaa suojelevaisesti melkoisen tovin.

Lue myös: Stringipeppu vilkkuen! Onnensa rokkirumpalista löytänyt Kourtney Kardashian hempeilee Travis Barkerin kanssa: "Aivan kuin taivaassa"

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!