fbq
Nicole Scherzinger

Perheenlisäyksestä haaveileva Nicole Scherzinger loistaa Havaijilla kilpaa auringon kanssa - katso bikinikuvat jumalaisesta laulajasta!

The Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmo Nicole Scherzinger, 42, lomailee parhaillaan kotikulmillaan Havaijilla. Sosiaaliseen mediaan kuvia reissultaan julkaissut Nicole on saanut matkalle mukaan myös poikaystävänsä, entisen rugbyammattilaisen Thom Evansin, 36. 

Katso myös: Vau, mikä jumalatar! Nicole Scherzinger häikäisevan upeana bikinikuvissa - katso!

Lomakuvissa Nicole on pukenut päälleen aurinkoisen oranssit bikinit, eikä kaunottaren leveä hymy näytä hyytyvän. Liekö syynä poikaystävän esittämät tanssiliikkeet, vai lämmittävä auringonpaiste ja lapsuuden maisemat. Niin tai näin, laulajakaunotar vaikuttaa olevansa kuvissa onnensa kukkuloilla.

Nicole Scherzinger
Thom Evans

Nicole on ehtinyt The Pussycat Dolls -yhtyeen hajoamisen jälkeen keskittyä muihinkin asioihin laulamisen lisäksi. Formulakuljettaja Lewis Hamiltonista vuonna 2013 eronnut Nicole on ollut tuomaroimassa Masked Singer -ohjelmaa kuin myös X-Factoria Britanniassa. Vuoden 2010 X-Factorissa monilahjakas kaunotar kokosi yhteen poikabändin, joka tunnetaan nykyisin nimellä One Direction.

Thomasin ja Nicolen yhteiset ystävät paljastivat vuosi sitten pariskunnan yrittävän perheenlisäystä kuumeisesti. Lisääntymisyrityksien lomassa pariskunnan tiedetään myös metsästävän yhteistä lemmenpesää Lontoosta.

Nicole Scherzinger myy hervotonta luksuslukaaliaan: hintapyyntö yli 6,7 miljoonaa euroa - katso kuvat!

Pariskunta tapasi toisensa X Factor: Celebrity -ohjelman kuvauksissa syksyllä 2019. Lähteet kertoivat The Sun -lehdelle pariskunnan lapsensaantihaaveista ja paljastivat kyyhkyläisten tekevän kaikkensa saadakseen kovasti toivomansa pienokaisen.

- Thom on kertonut ystävilleen, että hän on alkanut ottaa lisäravinteita kasvattaakseen hedelmällisyyttään, The Sun uutisoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lähde paljasti lehdelle myös pariskunnan olevan järjettömän rakastuneita toisiinsa ja keskustelevansa vakavasti kaikesta avioliitosta lapsiin asti. Asunnon ostoon pariskunta aikoo sännätä, kunhan saarivaltion koronarajoitukset helpottavat. 

- Kukaan ei yllättyisi, jos heillä olisi vauvauutisia kerrottavanaan tulevien kuukausien aikana, lähde kertoi.

Laulajakaunotar Nicole Scherzinger haluaa vauvan – yrittää lasta komistuspoikaystävänsä kanssa: Tätä rakkaus todella tarkoittaa!