fbq
Ulkomaat
09.08.2021 13:32
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Ozzy Osbourne
Parkinsonin tautia sairastava Ozzy Osbourne kuvattiin pitkästä aikaa: liikkuminen muuttunut entistä haastavammaksi - kuvat
Ulkomaat
09.08.2021 13:32
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Parkinsonin tauti vaikuttaa radikaalisti Ozzy Osbournen liikkumiseen.

Ozzy kuvattiin ystävänsä talon edustalla viime viikon loppupuolella. Parkinsonin tautia sairastava Ozzy liikkuu nykyään aikaisempaa huonommin, ja hän poistui autosta vaivalloisen näköisesti.

Ozzy Osbourne

Lue myös: Pimeyden prinssi on nyt hopeakettu: tältä syntymäpäiväänsä viettävä Ozzy Osbourne, 72, näyttää nykyään - katso paparazzikuvat!

Ozzy ei ole ollut hirveästi julkisuudessa saatuaan diagnoosinsa alkuvuonna 2020. Hänen vaimonsa Sharon Obourne on kertonut haastatteluissaan, miten raskasta on ollut seurata puolisonsa terveyteen liittyviä haasteita.

Ozzy Osbourne

- Katson vanhoja videoita Ozzysta lavalla, ja muistan osan konserteista. Tulen surulliseksi, kun näen mieheni tekevän asioita, jotka tekivät hänestä niin onnellisen aikoinaan. Ozzy heräsi eloon lavalla. Hän rakastaa esiintymistä, ja on surullista, ettei hän ole voinut tehdä sitä aikoihin, Sharon kertoi Dr. Ozin haastattelussa alkuvuonna.

Ozzy Osbourne
Tilaa Seiskan uutiskirje! »