fbq
Simon Cowell

Onko se todella hän? X Factorista tuttu Simon Cowell on hoikistanut itsensä liki tunnistamattomaksi – paparazzikuvat Karibian-lomalta hämmästyttävät

Kykykilpailu X Factorista maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut musiikkituottaja Simon Cowell, 62, kertoi joitakin vuosia sitten elämäntaparemontista. Terveyspulmien takia mies luopui rakastamistaan pikaruoista ja kaikesta muustakin nautinnollisen epäterveellisestä.

Tuoreet paparazzikuvat Barbadokselta kertovat, että dieetti näyttää pitäneen. Itse asiassa mies on kuihtunut liki tunnistamattoman näköiseksi! Ruokahedonismi on selvästikin pysyvästi taakse jäänyttä elämää.

ww
Kasvoista on kadonnut televisioruuduista tuttu pyöreys. 
Vesisko
Simon kruisaili vesiskootterilla tottuneesti. 

Aikanaan melkoisena naistenmiehenä tunnettu Simon on rauhoittunut myös deittailurintamalla. Hän on pysynyt jo liki vuosikymmenen Lauren Silvermanin, 44, käsipuolessa.

Simon
Rusketuksesta päätellen mies on viihtynyt auringossa pitempäänkin.
LS

Jenkkitähtien supervartalot ällistyttävät! Jennifer Lopez, 51, ja Simon Cowell, 61, paljastavat omat ponnekkaat kauneuskikkansa!

Lauren oli hänkin nauttimassa Barbadoksen helteistä, mutta paparazzi ei onnistunut nappaamaan kunnollista kuvaa floridalaiskaunottaresta.