fbq
Hllwd
24.01.2021 08:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: All Over Press
Jennifer ja Simon
Jenkkitähtien supervartalot ällistyttävät! Jennifer Lopez, 51, ja Simon Cowell, 61, paljastavat omat ponnekkaat kauneuskikkansa!
Hllwd
24.01.2021 08:01
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: All Over Press

Ökyrikkailla Hollywood-julkkiksilla bikinivartalon ylläpitäminen on helpompaa kuin tavallisilla tallaajilla. Raha mahdollistaa henkilökohtaisen kuntovalmentajan ja oman kokin palkkaamisen. Hollywood-julkkiksetkin joutuvat silti tekemään itse sen fyysisen työn.

Tuottaja ja mediamoguli Simon Cowell, 61, teki kaksi vuotta sitten elämäntaparemontin ja laihdutti huimat 25 kiloa. Treenattua vartaloaan Cowell esittelee Barbadoksen saarella, jossa hän viettää tammikuuta perheensä kanssa.

Luopui vegeruoasta

Simon Cowell

Simon on kertonut luopuneensa vegaaniruokavaliosta päästäkseen nopeammin rantakuntoon.

Hän on myös toipunut hienosti vakavasta sähköpyöräonnettomuudesta, johon joutui kotinsa edustalla Malibussa muutama kuukausi sitten murtaen selkänsä.

Cowell asuu Malibussa naisystävänsä Lauren Silvermanin ja kuusivuotiaan Eric-poikansa kanssa.

Lue myös: Tältä selkänsä murtanut Simon Cowell näyttää nyt – karmeasta onnettomuudesta toipuva mies hurjasteli vesiskootterilla ilman paitaa: katso!

Jenniferillä viidet treenit viikossa

Jennifer Lopez

Viidenkympin paremmalle puolella oleva laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez, 51, näyttää nuorentuvan vanhetessaan.

Bahaman lähistöllä Turks- ja Caicossaarella miehensä Alex Rodriguezin kanssa lomaillut Jennifer vannoo äärimmäisen terveellisen ruokavalion nimeen, ja sen huomaa.

Lue myös: No terve! Jennifer Lopez hätkähdyttää alastomana uudella videolla - 12 sekuntia pelkkää SITÄ!

Jennifer välttelee tärkkelyspitoista ruokaa ja on karsinut ruokavaliostaan jopa ylimääräiset hedelmät, koska ne sisältävät sokeria. Ihan pelkällä salaatilla ei JLo vartaloaan pidä timminä, vaan hänenkin täytyy treenata ahkerasti.

Jennifer treenaa kuntosalilla viisi kertaa viikossa. Kahden tunnin treeni sisältää vähintään puoli tuntia kestävyyskuntoharjoittelua.

Jennifer Lopez