fbq
Nicole Scherzinger

Onko poolopaita koskaan näyttänyt näin rohkealta? Nicole Scherzinger yllättää tuoreissa kuvissa ilman rintaliivejä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona koko maailman tuntemaksi laulajaksi noussut Nicole Scherzinger poseeraa tuoreissa kuvissa jopa poikkeuksellisen rohkeana.

Los Angelesissa järjestetyissä kuvauksissa Nicolella, 43, oli yllään valkoinen poolopaita sekä musta nahkatakki, mutta tämäkin asu oli saatu kuviin näyttämään erittäin rohkealta.

Nicole Scherzinger
Nicolen asuvalinta on samaan aikaan lämmin ja kuuma.
Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger myy hervotonta luksuslukaaliaan: hintapyyntö yli 6,7 miljoonaa euroa - katso kuvat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger

Syy oli siinä, että poolopaidan kangas oli erittäin ohut ja Nicolella ei ollut sen alla lainkaan rintaliivejä. Näin ollen voimakkaat salamavalot aiheuttivat paidan läpikuultavuuden.

Seksikkään hikistä! Nicole Scherzinger poseeraa saunan lauteilla pelkissä valkoisissa alusvaatteissa – kuumat kuvat! 

Nicole Scherzinger

Nicole on seurustellut jo yli kaksi vuotta skotlantilaisen entisen rugbyn pelaajan Thom Evansin, 36, kanssa. Pariskunta ei ole peitellyt rakkauttaan, vaan he ovat olleet avoimesti yhdessä sekä sosiaalisessa mediassa että julkisissa tilaisuuksissa siitä lähtien, kun pariskunta julkisti suhteensa tammikuussa 2020.

Nicole ja Thom tapasivat aikanaan vuonna 2019 julkkisten X Factor -kisassa, jota Nicole tuomaroi. Viime aikoina pariskunta on ollut kihlaushuhujen pyörteissä, mutta ainakaan vielä Thom ei tiettävästi ole polvistunut laulajatähden edessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laulajakaunotar Nicole Scherzinger haluaa vauvan – yrittää lasta komistuspoikaystävänsä kanssa: Tätä rakkaus todella tarkoittaa!

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger

Pariskunnan on huhuttu myös haaveilevan perheenlisäyksestä, sillä Nicole on erittäin lapsirakas ja haaveilee tulevansa vielä äidiksi jonain päivänä.

Perheenlisäyksestä haaveileva Nicole Scherzinger loistaa Havaijilla kilpaa auringon kanssa - katso bikinikuvat jumalaisesta laulajasta!

Nicole on aiemmin seurustellut muun muassa F1-maailmanmestari Lewis Hamiltonin ja tennistähti Grigor Dimitrovin kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy