fbq
Zayn Malik ja Gigi Hadid

Oho, Zayn Malik ja huippumalli Gigi Hadid erosivat - julkaisivat eroilmoituksen somessa: "Toivon hänelle pelkkää hyvää!"

One Direction -poikabändistä julkisuuteen noussut laulaja Zayn Malik ja huippumalli Gigi Hadid ovat eronneet.

Pariskunta seurusteli kaksi vuotta. Lähipiirin mukaan Zayn ja Gigi päättivät lopettaa suhteensa, koska kummankin työaikataulut ovat kiireiset, eivätkä he ehtineet viettää tarpeeksi aikaa yhdessä. Eron paljasti brittilehti The Sun.

Mallikaunotar Gigi Hadid avautuu sairaudestaan – vastaa kritiikkiin liian laihasta vartalosta!

Zayn julkaisi oman erolausuntonsa Twitter-tilillään The Sunin uutisen jälkeen eilen tiistaina (13.3.).

− Gigillä ja minulla oli merkittävä, rakastava ja hauska parisuhde. Arvostan ja ihailen häntä suuresti naisena ja ystävänä. Hänellä on uskomaton sielu. Olen kiitollinen kaikille faneillemme, jotka kunnioittavat päätöstämme ja yksityisyyttämme tänä aikana. Toivoimme, että olisitte kuulleet uutisen meiltä ensin. Rakastamme teitä kaikkia, Zayn kirjoitti.

Myös Gigi kommentoi parisuhteensa päättymistä omalla Twitter-tilillään.

− Erolausunnot tuntuvat usein persoonattomilta, koska sanat eivät riitä kertomaan, mitä kaikkea kaksi ihmistä kokee yhdessä parin vuoden aikana.. Ei pelkästään parisuhteessa vaan elämässä ylipäätään. Olen ikuisesti kiitollinen siitä rakkaudesta, ajasta ja elämänopeista, jotka jaoin Zaynin kanssa. Toivon hänelle pelkkää hyvää, ja tuen häntä jatkossakin ystävänä, huippumalli kommentoi.