fbq
play

Oho! Playboy julkaisi netissä Erika Helinin ja Taru Kalenovin nakukuvat - tarjolla myös eroottinen täyslaidallinen Suomen seksikkäin -kisasta tunnetulta Kirsiltä!

46-vuotias viiden lapsen äiti Kirsi osallistui vuonna 2017 Suomen seksikkäin -kilpailuun. Seiska kertoi tuolloin, että Kirsi piti parhaana puolenaan peppuaan ja Aira Samulinia seksikkäimpänä suomalaisena naisena.

Onko uhkea Kirsi Suomen seksikkäin: Pettäminen riippuu siitä, mihin kohtaan suutelee!

Kirsi

Nyt Kirsi nähdään eroottisissa kuvissa Portugalin Playboyssa. Ilta-Sanomille hän kertoo, että kyseessä oli pitkäaikaisen unelman täyttymys.

- Playboy on aina ollut minulle sellainen haave. Mutta sitten se on aina jäänyt, kun on tullut lapsia ja muuta. Mutta nyt sinkkuna ollessani ajattelin, että no miksipä ei. 

Portugalin Playboy on viime vuosina panostanut juurikin suomalaiseen naiskauneuteen. Hyvässä muistissa on Susanna Tanni, joka villitsi kuvillaan miehet ympäri maailman.

Muistatko Playboy-äiti Susanna Tannin? Tämä K18-kuva ei päätynyt lehteen: "Julistukseni vapaalle naiseudelle!" - katso!

Susanna Tanni K-18

Perässä tulivat selvästi nuoremmat kaunottaret Erika Helin ja Taru Kalenov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All shootings done. 📸 Waiting for the pictures like 🤸💃🎉!!!!

A post shared by Erika Helin (@erika.helin) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s ur fav fruit, DM me 💋🍇❣️

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

Erika ja Taru ovat jakaneet maistiaisia kuvaussessioista Instagramissa, mutta nyt julkaisu on itse laittanut sarjan rohkeita kuvia julki omilla nettisivuillaan.