fbq
Ulkomaat
12.12.2021 13:31
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
prinssi harry, herttuatar meghan
Nolo tilanne! Lapsi luuli prinssi Harryä myyjäksi: "Työskenteletkö sinä täällä?"
Ulkomaat
12.12.2021 13:31
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät kuninkaalliset velvoitteensa keväällä 2020. He ovat sittemmin asettuneet asumaan Meghanin kotimaahan Yhdysvaltoihin. Uusi koti löytyi Kalifornian Santa Barbarasta.

Lue myös: Tuoreet kuvat sairastelleesta kuningatar Elisabetista hämmentävät: monarkin kädet ovat violetit!

Viime joulun alla huvitusta herätti Harryn ja Meghanin joulukuusiostostelu kotikonnuillaan, Mirror uutisoi. Pariskunta oli saapunut hiljaiseen aikaan kuusikaupoille. He eivät varanneet omaa henkilökohtaista shoppailutuokiota, mutta kauppa oli lähes tyhjillään. Kuusikaupassa oli yksi perhe Harryn ja Meghanin lisäksi.

Kuusten keskellä vilistänyt pikkupoika oli erehtynyt luulemaan kuusia mittaillutta prinssi Harrya kaupassa työskenteleväksi kuusimyyjäksi.

Kaupan omistaja James Almaguer on kertonut, että poika oli töksäyttänyt prinssille suoraan "työskenteletkö sinä täällä?".

Kauppias kuvaili Harrya rennoksi jätkäksi ja Meghania todella kiltiksi. Pariskunnan kuusireissu päättyi onnellisesti, sillä he ostivat putiikista joulukuusen.

- Olen todella onnellinen, että he pitivät kuusistamme. He saivat parhaan mahdollisen, kauppias kertoi kuusikaupoista.

prinssi Harry, prinssi William, herttuatar Meghan, herttuatar Catherine
Prinssiveljekset Harry ja William viettivät vaimoineen yhteistä joulua viimeksi vuonna 2018.

Harry ja Meghan viettävät todennäköisesti joulun Kaliforniassa. He osallistuivat viimeksi kuningatar Elisabetin, 95, järjestämään perhejouluun vuonna 2018.

Harryn ja Meghanin joulunvietto kaukana iäkkäästä kuningattaresta on kuumentanut tunteita briteissä. Kuningatar ei ole nähnyt Harryn ja Meghanin kuopusta, kesäkuussa syntynyttä Lilibetiä kertaakaan kasvotusten. Lilibetin kaksivuotias isoveli Archie oli viimeksi Britanniassa vuonna 2019.

Lue myös: Kuningatar Elisabetin sairausloma jatkuu - prinssi Harry panikoi isoäitinsä terveydentilasta

Kuningatar jäi leskeksi huhtikuussa, kun hän puolisonsa prinssi Philip kuoli 99-vuotiaana. Kuningattarella on edessään ensimmäinen joulu ilman puolisoaan. Pariskunta ehti nauttia 73:sta yhteisestä avioliittovuodesta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »