fbqNetflix-tähti Jahmil French kuoli yllättäen 29-vuotiaana | Seiska
Ulkomaat
03.03.2021 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Jahmil French
Netflix-tähti Jahmil French kuoli yllättäen 29-vuotiaana
Ulkomaat
03.03.2021 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Netflixin Soundtrack-sarjasta tuttu kanadalaisnäyttelijä Jahmil French, 29, on menehtynyt. Näyttelijän edustaja on vahvistanut asian yhdysvaltalaiselle Page Six -sivustolle eilen tiistaina (2.3.).

- Vahvistan raskain sydämin ystäväni ja asiakkaani Jahmil Frenchin kuoleman. Monet tulevat muistamaan hänet intohimostaan taiteita kohtaan, sitoutumisestaan näyttelijäntyötä kohtaan sekä eloisasta persoonallisuudestaan. Pyydän, että rukoilette hänen perheensä ja ystäviensä puolesta tänä vaikeana menetyksen aikana, edustaja kertoi sivustolle.

Näyttelijän kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. 

Jahmil nähtiin muun muassa Degrassi: The Next Generation -televisiosarjassa sekä Boost (2016) -nimisessä toimintaelokuvassa. 

Jahmil french Soundtrack
Jahmil French näytteli Netflixin Soundtrack-nimisessä sarjassa.

Useat Jahmilin näyttelijäkollegat ovat surreet sosiaalisessa mediassa miehen poismenoa.

- Sydämeni on sirpaleina ystävämme Jahmil Frenchin poismenosta. Tämä video näyttää, miten haluan muistaa hänet aina. Niin täynnä energiaa ja hauskuutta. Hän tanssi aina. Niin taidokas ja mahtava ystävä. Ikävöimme sinua paljon Jamil, Degrassi-sarjan näyttelijä Annie Clark kirjoitti Twitterissä vapaasti suomennettuna. Hän julkaisi myös lyhyen videon Jahmilista.

- Olen kiitollinen muistoista sekä syvistä keskusteluista kanssasi, kaunis enkeli, Degrassi-sarjan näyttelijä Melinda Shankar totesi Twitterissä.

Melinda lisäsi myös yhteiskuvia hänestä ja Jahmilista Instagram-tililleen.