fbq
Ulkomaat
18.09.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Muotipoliisi
Näyttelijäkaunotar Zendaya Colemanin antelias tyyli täysi kymppi! Seiskan muotipoliisi ratsaa nakumekot!
Ulkomaat
18.09.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Hailee Steinfeld, 24, luotti Venetsian elokuvajuhlilla eleganttiin asuvalintaan. Tämä Giorgio Armanin muotiluomus on peräisin vuoden 2006 kevätmallistosta. Mekon kaunis helma laskeutuu arvokkaasti kohti maata. Kristallein ja paljetein vuorattu rintamus on pitsiä, ja jokseenkin vanhahtava, eikä asu istu kantajansa ylle.

Arvosana: 6-

Hailee Steinfeld

Sokaisevaa metallia

Näyttelijä Cynthia Erivo, 34, sykähdytti Parallel Mothers -elokuvan ensi-illassa iltapuvullaan. Luksusmuotitalo Versacen mekko on vertaansa vailla, sillä sen halkio hurmaa pituudellaan. Asu jättää mukavasti näkyviin Cynthian tatuoinninkin. Metallinen kangas sokaisee katsojan kimalluksellaan, ja pitkä laahus antaa viimeisen silauksen.

Arvosana: 9

Cynthia Erivo

Paljetteihin kietoutunut

Avatar-elokuvaroolistaan tuttu Zoë Saldaña, 43, kietoutui säihkyviin paljetteihin. Venetsian elokuvajuhlissa poseeranneen kaunottaren mekko on Dolce & Gabbanan. Asu on itsessään niin näyttävä, ettei sen kummempia kenkiä tai korujakaan kaivata. Repaleisen näköisestä kaula-aukosta saa miinusta, mutta halkiosta onneksi heruu lisäpisteitä.

Arvosana: 8½

Zoë Saldaña

Lue myös: Zoe Saldana Seiskalle: Halusin isommat rinnat!

Vaatii itsevarmuutta

Näyttelijä Zendaya Coleman, 25, asteli Dyyni-elokuvan kutsuvierasnäytökseen mitä anteliaimmassa lookissa. Nahkasta valmistettu Balmainin nakumekko sai suitsutusta ympäri maailmaa. Sen kantajalta vaaditaan paitsi itsevarmuutta myös rohkeutta. Täydellinen meikki sekä Christian Louboutinin kengät lyövät pisteen iin päälle.

Arvosana: 10

Zendaya Coleman

Läpikuultava ja avonainen

Laulajatähti Bebe Rexha, 32, ei piilotelut kurvejaan saapuessaan Dolce & Gabbanan muotinäytökseen Venetsiassa. Hänen alavatsassaan koreileva sydäntekele on asusta irtonainen turhake, mutta mekon läpikuultava käärmeennahkakuosi on mainio. Avonainen kaula-aukko ei jätä paljoakaan arvailun varaan.

Arvosana: 8+

Bebe Rexha

Lue myös: Uuh, Bebe Rexha esitteli jättipoveaan ilman rintaliivejä vartaloa nuolevassa bodyssa - katso!

Hienostunut riskinotto

Hollywoodin näyttelijäkuuluisuus Kate Hudson, 42, esitteli estoitta rintamustaan punaisessa Valentinon puvussa. Tästä lookista ei draaman tuntua puutu. Silkkinen kaapu on yläosasta paljastava mutta alaosasta tiivis. Muhkeat hihat luovat ilmavuutta asuun läpinäkyvän kankaan avulla. Pitsinauha puolestaan verhoilee alleen kriittiset alueet.

Arvosana: 7-

Kate Hudson

Lue myös: Oh, Kate Hudson sykähdyttää läpinäkyvässä harsossa punaisella matolla - esittelee iloisesti sulojaan!