fbqZoe Saldana Seiskalle: Halusin isommat rinnat! | Seiska
Zoe Saldana Seiskalle: Halusin isommat rinnat!

Zoe Saldana Seiskalle: Halusin isommat rinnat!

Uutiset | 15.08.2014 17:23

Seiska tapasi Guardians of the Galaxy -elokuvassa näyttelevän Zoe Saldanan Lontoossa.

Zoe näyttelee Guardians of the Galaxy -elokuvassa Gamora-nimistä hahmoa, joka on pahan Thanosin adoptiotytär. Gamora on vihreä, mikä aiheutti Zoelle päänvaivaa.

- Tämä oli ensimmäinen kerta, kun suhtauduin näyttelemääni hahmoon pinnallisella tavalla. Mikään seksikäs ei ole vihreää; seksikkäät asiat ovat aina vaaleanpunaisia, sinisiä tai keltaisia. Monet eivät pidä vihanneksista tai syö niitä, ja ne ovat vihreitä, Zoe analysoi Seiskalle.

Näyttelijän mukaan hänen vaatesovituksensa olivat puvustajille kaikista raskaimmat.

- Halusin, että nuoret miehet pitävät minua seksikkäänä, joten halusin saada isommat rinnat ja paremman takapuolen. Sovituksissa pyysin koko ajan lisää täytettä rintoihini, Zoe naureskeli.

 

En ole pinnallinen

Näyttelijä vakuutti, ettei hän ole kuitenkaan pinnallinen ihminen, ja että hän ei halua välittää sellaista viestiä etenkään nuorille ihailijoilleen.

- Minulle on loppujen lopuksi se ja sama, millaiset vaatteet minulla on. Pelkäsin vihreän värin tekevän minusta epäviehättävän. En halua, että kukaan kuitenkaan luo omaa itsetuntoaan elokuvahahmon kautta. Uskon antaneeni paljon hyviä esimerkkejä naisille itsensä rakastamisesta.

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa Guardians of the Galaxy -tuotepaketin!

 

 

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!