Katso kuvat!
Kanye West

Mitä ihmettä!? Kim Kardashian ilmestyi ex-miehensä konserttiin hääpuvussa - Kanye sytytti itsensä tuleen!

Ulkomaat | 31.08.2021 18:02

Kanye West, 44, järjesti viime viikon torstaina uuden Donda-albuminsa kolmannen kuuntelutilaisuuden. Chigacon Soldier Field Stadiumilla järjestettyyn juhlaan osallistui lähes 40 000 katsojaa. Räppärin odotettu albumi on nimetty hänen edesmenneen äitinsä mukaan. Itse levyn oli alunperin tarkoitus ilmestyä jo kesällä 2020, mutta julkaisua on siirretty erinäisistä syistä moneen kertaan.

Kanyen konsertti piti sisällään paljon erikoisia käänteitä, jotka herättivät keskustelua erityisesti twitterissä. Yksi kohahduttavimmista osioista tapahtui konsertin loppupuolella, kun Kanyen ex-vaimo Kim Kardashian, 40, asteli yllättäen lavalle näyttävässä hääpuvussa No Child Left Behind -kappaleen aikana.

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West eroavat - tuoreet paparazzikuvat paljastavat: Kanye käyttää edelleen vihkisormusta!

Balengiaca Couture -merkkinen puku päällä näyttäytynyt tosi-tv-tähti nostatti esiintymisellään todellisen huhumyllyn, sillä sosiaalisessa mediassa spekuloitiin parin palanneen tempun myötä takaisin yhteen tai menneen lavalla jopa uudestaan naimisiin! Kim jakoi omalle Instagram-sivulleen jopa kuvan näyttävästä esiintymisestään.

Näytöstyyliin tapahtunutta valevihkimistä ennakoi vaaralliseltakin näyttänyt tapahtuma, kun Kanye sytytettiin lavalla kirjaimellisesti tuleen. Stuntin aikana häntä oli suojaamassa puku, joka peitti räppärin päästä varpaisiin. Työntekijät seurasivat Kanyea vaahtosammuttimet käsissään, kun hän asteli lavalla rajusti liekehtien.

 

 

Kanye on ollut viime aikoina otsikoissa kohahduttaneen avioeronsa takia myös nimenvaihdoksensa myötä. Räppärinä ja muotisuunnittelijana menestynyt Kanye haluaa tästä lähtien tulla kutsuttavan nimellä Ye. Hän on täyttänyt tarvittavat dokumentit nimen vaihdoksen toteutumiseksi, mutta tuomari ei ole vielä hyväksynyt nimeä virallisesti.

Lue myös: Kanye West vaihtaa nimensä

Tilaisuudessa nähtiin myös Kanyen äidin, Dondan kotitalosta rakennettu jäljennös.
Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Instagram, All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!