fbq
Ulkomaat
25.08.2021 21:05
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Kanye West
Kanye West vaihtaa nimensä
Ulkomaat
25.08.2021 21:05
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Hip hop -artisti ja muotisuunnittelija Kanye West, 44, on täyttänyt tarvittavat dokumentit nimensä vaihtamiseksi. Jatkossa Kanye toivoo ihmisten käyttävän hänestä nimeä Ye. Tuomari ei ole vielä hyväksynyt Kanyen uutta nimeä. Kaliforniassa virallinen nimenvaihto tapahtuu aina tuomarin päätöksellä.

Nimenvaihtoaikeet käyvät ilmi Kanyen Kalifornian väestötietovirastoon jättämästä hakemuksesta. People on saanut haltuunsa nimenvaihtoon tarvittavat dokumentit, jotka Kanye on täyttänyt. Papereista käy ilmi, että Kanye suunnittelee koko nimensä vaihtoa Kanye Omari Westistä pelkäksi Yeksi - ilman sukunimeä tai mitään muutakaan aiemmasta nimestä. 

Lue myös: Kim Kardashian haluaa eroon Kanye Westistä - palkkasi jo huippujuristin

West perustelee papereissa päätöstään henkilökohtaisilla syillä, menemättä sen tarkemmin tapauksen yksityiskohtiin. 

Suosittu artisti kertoi nimenvaihtosuunnitelmistaan jo vuonna 2018 Twitterissä.

-  Minut tunnettiin aiemmin Kanye Westinä. Minä olen YE, Kanye tiedotti tuolloin.

Kanye West oli naimisissa Kim Kardashianin kanssa vuoteen 2021. Kim ja Kanye saivat yhdessä neljä lasta. Kanye on antanut vain muutamia kommentteja julkisuuteen eron tultua ilmi. 

Lue myös: Erodraamassa ryvettynyt Kanye West palasi piilopirtistään Los Angelesiin – katso kuva!

Yhdysvaltalaissivustojen mukaan Kanye on kertonut uudesta nimestään myös lähipiirilleen. Perheenjäsenet käyttävät Ye-nimeä jo hänen kutsumanimenään. Myös Kanyen Twitter-nimi on Ye. Myös hänen kesäkuussa 2018 ilmestynyt albuminsa sai nimekseen Ye.