fbq
Kanye West, Chaney Jones & Kim Kardashian.

Melkoinen muotovalio! Kanye Westin uusi tyttöystävä Chaney Jones, 24, on kuin Kim Kardashianin kopio - jopa pelottava yhdennäköisyys

Kanye West on mies, jonka mielenliikkeitä on harvinaisen vaikeaa tulkita.

Maailmankuulu rap-moguli on keikkunut viime kuukausina otsikoissa törkykäytöksensä vuoksi, sillä tämä on toistuvasti hyökännyt sanallisesti ex-vaimoaan Kim Kardashiania vastaan.

Kanye West muutti rajusti tyyliään – kuin suoraan Kontulan ostarilta

Kanye West, 44, ja Kim Kard... Ei vaan Chaney Jones, 24, kuvattiin yhdessä torstaina Miamissa.
Kanye West, 44, ja Kim Kard... Ei vaan Chaney Jones, 24, ikuistettiin torstaina yhdessä Miamissa.

Kummallisista aivoituksistaan tunnettu Kanye on julkisesti linjannut, ettei halua olla missään tekemisissä Kimin kanssa. Silti hän heilastelee parhaillaan naista, joka on kuin täydellinen kopio hänen ex-vaimostaan.

Kansainväliset uutistoimistot ovat välittäneet torstaina otettuja paparazzikuvia, joissa Kanye on kuvattu Miamissa yhdessä uuden mielitiettynsä kanssa.

Tunnelma kiristyy! Kanye West myönsi pahoinpitelyn - uhkaa myös hakata Pete Davidsonin

Chaney Davidson luottaa täysin samanlaiseen lookiin kuin muuan Kim Kardashian.
Kimin uusi muusa Chaney Davidson luottaa täysin samanlaiseen lookiin kuin muuan Kim Kardashian.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan kyseinen daami on nimeltään Chaney Jones. Mutta kuvia kun katsoo, häntä voisi aivan yhtä hyvin luulla Kimiksi. Niin samanlainen ilmestys on kyseessä, aina pukeutumistyyliä myöten.

Itse asiassa jenkkimediat huomauttavat, että neiti Jones käyttää jopa osin identtisiä romppeita kuin kuuluisa rouva Kardashian. TMZ tietää kertoa, että Chaney on mieltynyt täysin samanlaisiin muotiaurinkolaseihin kuin Kim. Chaney on alkanut myös luottaa samanlaiseen hiustyyliin kuin Kanyen maailmankuulu ex-vaimoke.

Amerikkalaismedioiden mukaan Chaney Davidson tunnetaan mallina sekä sosiaalisen median vaikuttajana. 24-vuotias työskentelee myös operatiivisena johtajana yrityksessä, joka tarjoaa neuvontapalveluita "koulutetuille käyttäytymisalojen ammattilaisille."

Näyttäviin naisiin mieltynyt ökyräppäri on nopea liikkeissään. Vasta alkuvuodesta Kanyen kerrottiin kellistäneen amerikkalais-italialaisen näyttelijän, Julia Foxin, 31.

Kanye West kellisti italialaissyntyisen povipommin! Ensimmäiset paparazzikuvat parin treffeiltä julki

Uhkeita muotojaan avoimesti esittelevän Julian sekä Yeezy-merkistään tunnetun Kanyen kuherruskuukausi on kuitenkin kaikesta päätellen tullut tiensä päähän.

Kanye ja Kim ovat keskellä muhevaa avioeroriitaa. Ex-pariskunta on käynyt jo yli vuoden miljoonaluokan kädenvääntöä amerikkalaisissa oikeussaleissa. Jatkuvat kohut ja rumat käänteet ovat seuranneet toisiaan.

Kanyen päässä väitetään "napsahtaneen" sen jälkeen, kun Kim ilmoitti olevansa päävastuussa ex-pariskunnan lapsista. Sen jälkeen Kanye on toistuvaksi hyökännyt Kimiä kohtaan mitä törkeimmin sanankääntein.

Sekosiko Kanye West lopullisesti? Ruikuttaa ex-vaimonsa perään ja uhkaa tappaa Pete Davidsonin

Omalaatuinen rap-artisti on muun muassa syyttänyt Kimiä heidän tyttärensä kidnappauksesta. Hiljattain Kanye vain lisäsi kierroksia uhattuaan tappaa Kimin nykyisen poikaystävän Pete Davidsonin.

Tältä näyttää sosiaalisen median vaikuttaja ja malli Chaney Jones:

Tältä näyttää sosiaalisen median vaikuttaja ja malli Chaney Jones:

Tältä näyttää sosiaalisen median vaikuttaja ja malli Chaney Jones: