fbq
Ulkomaat
27.12.2021 12:45
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Kanye West
Kanye West muutti rajusti tyyliään – kuin suoraan Kontulan ostarilta
Ulkomaat
27.12.2021 12:45
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Rap-artisti Kanye West kuvattiin jouluviikolla koriskatsomossa varsin katu-uskottavassa asukokonaisuudessa. Kim Kardashianin ex-aviomies seurasi koripallopeliä sonnustautuneena saappaisiin, farkkuihin, huppariin, hansikkaisiin ja lippikseen. Kanyen vierellä ottelua seurasivat rap-artistit French Montana ja O.T. Genasis.

Kanye West
Kanye West edusti sangen rennossa asukokonaisuudessa. Rentoudestaan huolimatta asukokonaisuus koostuu hyvin arvokkaista osista.

44-vuotias muotisuunnittelija-räppäri hymyili pelaajille ja näytti nauttivan olostaan. Hän ei asetellut kasvoilleen kasvomaskia kertaakaan pelin aikana.

Liput eturiviin maksavat noin 440 euroa. Jokaiselta katsojalta vaadittiin todiste rokotuksista tai tuore negatiivinen koronatestitulos.

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West eroavat - tuoreet paparazzikuvat paljastavat: Kanye käyttää edelleen vihkisormusta!

Kanye West
Kanye Westin kenkävalinnalla olisi pärjännyt lumisemmassakin maastossa.

Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian on jo löytänyt vierelleen uuden rakkaan. Kim on kuvattu jo moneen otteeseen koomikko Pete Davidsonin rinnalla. Pete ja Kim ovat viihtyneet yhdessä esimerkiksi elokuvissa, ravintoloissa sekä toistensa luona. Kanye ei ole kommentoinut vielä mitenkään Kimin ja Peten mahdollista suhdetta.

Kanyella ja Kimillä on neljä yhteistä lasta. Rap-artisti ja televisiokaunotar kertoivat erostaan vuonna 2021. Pari ehti olla yhdessä miltei 10 vuotta.

Lue myös: Kim Kardashianin uusi rakas Pete Davidson paljastui pelimieheksi – Ariana Grandelta villi vihjaus koomikon miehuuden koosta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »