fbq
Meghan ja Catherine

Meghanin ja Catherinen eripura! Herttuattarien itkukohuun puuttui lopulta prinssi William

Sussexin herttuatar Meghan, 39, ei säästellyt sanojaan maanantaiyönä Suomen aikaan nähdyssä Oprah Winfreyn tv-haastattelussa. Yksi herttuattaren piikittelyn kohteista oli prinssi Williamin, 38, vaimo, Cambridgen herttuatar Catherine, 39. 

Voisi kuvitella, että Catherine ja Meghan olisivat olleet kuin paita ja peppu hovissa. Olivathan molemmat astuneet kuninkaallisen avioliiton myötä kovin ainutlaatuiseen elinympäristöön. Mutta näin ei ollut, paljastaa Meghan haastattelussaan.

Harry ja Meghan: Tyttö tulossa! Herttuattarelta kuitenkin tomera vastaus suurperhekysymykseen

Tähän asti brittimediasta on kerrottu, miten Meghan sai Catherinen itkemään morsiuslasten mekkojen sovitustilanteessa Harryn ja Meghanin häiden alla keväällä 2018. 

Meghanin mukaan tilanne oli päinvastainen: Catherine itketti häntä pari päivää ennen Harryn ja Meghanin suurta päivää.

- Ei olisi reilua mennä yksityiskohtiin, sillä Catherine on pyytänyt minulta anteeksi tapahtunutta ja olen sen hänelle antanut, Meghan totesi.

Prinsessa Diana työskenteli lastentarhassa, herttuatar Catherine valokuvasi myyntikatalogeja – näillä kuninkaallisilla on ollut oma ura!

Meghan näpäytti brittimediaa väärän tiedon levittämisestä. Hän koki epäreiluna, että herttuattarien välisen episodin uhriksi leimattiin Catherine, vaikka totuus oli Meghanin mukaan päinvastainen. 

- On raskasta tulla syytetyksi jostain, mihin ei ole syyllinen. Näin kävi minulle.

Loppu hyvin kaikki hyvin: prinssi William oli kukkakimpun kera käynyt Meghanin luona pahoittelemassa Catherine-vaimonsa käytöstä. 

- Catherine on hyvä ihminen, Meghan sanoo ja päättää aiheen käsittelyn.

Herttuatar Catherine ja Meghan Markle ensi kertaa yhdessä työkeikalla - asiantuntijalta hyytävä arvio väleistä: ”He tuskin katsoivat toisiinsa!”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy